JULEHILSEN

År 2018 var året for C-cure’s 25 års jubilæum og vi kan desuden se tilbage på et år, der har været præget af store begivenheder, både på sikkerhedsområdet, for Kongehuset, på den kunstneriske- og politiske arena. 

Vi vil gerne sige tak for godt samarbejde og den venlige interesse for vores kompetencer og løsninger. De gode relationer betyder meget for os og særligt gensidigheden har stor værdi, for os som rådgivere. 

Der har været udfordringer for virksomhederne både omkring GDPR og Informationssikkerhed.

At gøre en organisation GDPR compliant, kan være som at få en kat i bad, men alle måtte vi bruge tid på compliance og det gik op for mange, at det hænger stærkt sammen med Iinformationssikkerhed - både teknisk og organisatorisk. På sikkerhedssiden har vi set mere målrettede og avancerede angreb, og mange producenter har svaret igen i teknologi-kapløbet med løsninger til rootcause og data-analyse, incident handling og role back funktionaliteter.

Kapløbet med de kriminelle vil selvfølgelig fortsætte i 2019. Mange virksomheder vil derfor se værdien af at sortere og oprydde i data og oplære brugere i IT sikkerhed - det bliver nødvendigt for effektiv beskyttelse mod angreb og uheldige datatab.


Vi må indse, at hvis vi vil beskytte vores data og holde på en hemmelighed, så bærer vi selv ansvaret for at beskytte og kryptere, og vi skal selv holde nøglen….hvis vi kan finde den;- )

C-cure står selvfølgelig fortsat til disposition og ser frem til et nyt år med spændende udfordringer. 

Vi ønsker en rigtig glædelig jul og et godt og fantastisk nytår.

Mange julehilsner

C-cure

Powered by wpsnet.com