F-Secure RADAR Sårbarhedsscan

Har I patchet optimalt? Er I sikre på at systemet er vandtæt? Er I beskyttet tilstrækkeligt mod hacking? Foretage sårbarhedsscan jævnligt og sørg for at tage pulsen på jeres installation. Sårbarhedsscanning giver det fulde overblik over jeres eksternt tilgængelige systemer, samt hvilke informationer en hacker let kan indsamle om services og hjemmesider til målrettede angreb.Dette er vejen mod bl.a. ISO 27002 compliance.

Det er simpelt at komme i gang med eksterne sårbarhedsscan og vil man gå skridtet videre kan sårbarhedsscan også udføres på interne miljøer, når man ønsker at f.eks. sikkerhedschecke segmenterede netværk eller brugeradgange m.m. Det kan vi gerne tage en dialog om.

SE PRISER HER

Trin for trin:

1.Netværkskortlægning

Vi kortlægger jeres tilgængelige ip-adresser og (sub-)domæner ved at krydstjekke oplysninger mellem offentlige og ikke-offentlige databaser.

2. Afklaring af omfang

Sammen drøfter vi hvilke IP-adresser/domæner der er oplagte at analysere i dybden for sårbarheder. Vi tilbyder også scanning internt i jeres netværk*.

3. Sårbarhedsscanning

IP-adresser og domæner scannes for forældede sikkerhedsprotokoller, åbne porte og mere end 15.000 kendte sårbarheder. Scanningens resultater præsenteres i en rapport, der beskriver hvordan I konkret løser jeres specifikke sikkerhedsproblemer som vi gennemgår i fællesskab med jer.

*Ønskes scanning af interne IPadresser skal vi opsætte en boks i jeres netværk

Du kan vælge 2 modeller

  • Licens
    Man kan vælge at eje en sårbarhedsscanner selv og dermed anvende værktøjet til et fastsat antal IP adresser og ubegrænset antal scanninger. Du kan selv trække rapporter fra systemet

  • Managed Global Security aftale
    Man kan vælge at købe licenser i skyen .C-cure opsætter og administrerer dine licenser og udfører scan efter aftale. Der medfølger en C-cure standard rapport efter hvert scan

Alm. Standard rapporter
Du kan med en F-Secure RADAR licens, selv udarbejde rapporter med F-Secure RADAR

Kommenterede rapporter
Du kan tilvælge kommenterede rapporter med aftalte intervaller, så du kan få et overblik over sikkerhedsstatus i dit netværk og hvor og hvordan der skal sættes ind. Rapporterne er altid kommenteret af en professionel sikkerhedsrådgiver

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net