OM C-CURE

C-cure er etableret i 1993 og specialiseret indenfor cyber security og teknisk compliance i forhold til bl.a. til GDPR.

Vi har kunder i både den private og offentlige sektor i ind- og udland, hvor vi yder uvildig rådgivning, samt leverer og supporterer sikkerhedsløsninger.

Vores kunder og samarbejdspartnere, modtager seriøs og kompetent sparring også i mere avancerede ITsikkerhedsanalytiske, compliancemæssige- eller incidentrelaterede opgaver.

C-cure er fungerende IT-Sikkerhedsrådgiver i en række udvalg og foreninger, hvor vi bl.a. rådgiver Den Danske Regering og EU Kommissionen, besvarer høringer, skriver vejledninger m.m.

Faglige Specialer

 • Rådgivning, uvildig vurdering og rapportering omkring egnede sikkerhedsløsninger.
 • Salg og support af sikkerhedsløsninger.
 • Projektstyring og sparring om implementering af IT sikkerhed
 • Security awareness og forbedring af sikkerhedskultur
 • Teknisk GDPR-compliance
 • Modenhedsanalyse, sikkerhedsanalyse og risikovurdering.
 • Governance.
 • Compliance test ud fra ISO standarder etc.
 • Penetrationstest, sårbarhedsscan med tilhørende analyse
 • Incidentrespons
 • Teknisk bevisførelse

Kurser, Seminarer og Konferencer

Vi tilbyder seminarer og foredrag om brugeradfærd, IT-strategi, IT-ret, samt om specifikke løsninger. Vi arrangerer også gerne kurser og seminarer, individuelt designet til din virksomhed.

C-cure blev etableret i 1993. Vi er specialister i IT sikkerhed ogVi benyttes som sparringspartner af vores kunder og af IT udbydere. C-cure påtager sig rollen som certificeringspartner, uvildig rådgiver og leverandør af sikkerhedsløsninger både i skyen og centralt i virksomhederne.

C-cure er fungerende IT-Sikkerhedsrådgiver i DI Digital’s Sikkerhedsudvalg og IT Branchens sikkerhedsudvalg, hvor vi rådgiver Den Danske Regering og EU Kommissionen.

Vores kunder kommer fra både private og offentlige virksomheder, samt organisationer i ind- og udland.

Service

Hos C-cure får du mere for pengene. Vi har valgt at levere en meget høj servicestandard fordi det skaber tryghed . Vi engagerer os i vores kunder og deres forretning.

Vi sætter en ære i at forstå vores kunders forretning og de parametre der er væsentlige, så vi kan yde den bedste hjælp. Derfor kan man altid sparre med en konsulent, omkring sine overvejelser på sikkerhedsområdet og vi holder desuden løbende vore kunder og samarbejdspartnere informeret om trusselsbilledet og anbefalede tiltag.

Sikkerhedsløsninger

De løsninger C-cure anbefaler og arbejder med, er de IT Sikkerhedsløsninger, hvor producenterne er trendsættende og stabile på teknologier, samt er villige til at agere hurtigt og professionelt i det danske marked.

Da alting er foranderligt og virksomheders behov er individuelle, har vi stor bredde i vores sortiment, selvfølgelig ud fra en grundig research.

Vi giver vore kunder det relevante og nemme overblik, fordi vi løbende afsøger markedet for ny teknologi og hjælper til at nå frem til passende løsninger og aftalevilkår. så kan vi hjælpe virksomheder i at træffe de optimale valg af tilgange og løsninger, således at vi kan bidrage til i det bedst mulige afkast af de nødvendige investeringer.

Support af Løsninger

Det er en vigtig del af C-cure’s forretningsstrategi at yde dedikeret og engageret support, så hurtigt som muligt.

Vi giver som standard 2 timers reaktionstid på support. Skulle der opstå behov for ”Third Level” support, formidler C-cure sagen videre til de relevante eksperter. Naturligvis indenfor den lovede reaktionstid.

C-cure leverer som regel løsninger, med ubegrænset support på mail og telefon. Andet kan selvfølgelig aftales.

Sikkerhedskonsulenter

C-Cure kan levere konsulenter til projekter af kortere eller længere varighed og tilbyder sikkerhedsspecialiserede konsulenter med overordnede certificeringer såsom f.eks. SCRUM Master, Prince2,CISSP / ISC2, IBM Certified Specialist, samt certificeringer indenfor firewalls, content management, kryptering, antivirus, autentificering, netværksovervågning etc.

Relationer i Branchen

Gode kontakter kan være altafgørende i presserende sager. C-cure er kendt for at have skabt gode relationer gennem mere end 20 år. Vi samarbejder og netværker professionelt med specialister, producenter og distributører verden over. Ligesom vi også har kontakt til den politiske verden. Vi foretager løbende vedligeholdelse af vores unikke relationer til både IT sikkerheds-leverandører, specialister, forhandlere og kunder.

Security Awareness

På grund af og til trods for den teknologiske udvikling, er ét af de svageste led fortsat brugerne. C-cure tilbyder awareness kampagner med mulighed for opfølgende tests.

Security Awareness kampagnerne leveres på E-mail, web eller print og kan målrettes virksomhedens medarbejdere på flere niveauer, og/eller eventuelle samarbejdspartnere.

Det vi ikke har . . .

Har man forespørgsler om emner eller løsninger, som man ikke umiddelbart kan finde på her på sitet, er man altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi teknisk set kan indestå for en løsning, der ligger udenfor vores almindelige sortiment og vi kan se villighed til support og service fra producentens side, så kan vi ofte også levere løsningen med den ønskede support.

Powered by wpsnet.com