Pressemeddelelse d. 16.september 2010.

C-cure annoncerer distributionsaftale
med MXSweep omkring unik SaaS i Danmark.

C-cure i Danmark, som er førende rådgiver og leverandør af IT Sikkerhedsløsninger og MXSweep Dublin, Ireland har indgået en distributionsaftale.  MXSweep, er førende international leverandør af online e-Mail sikkerhedsservices.

Med den hurtigt stigende efterspørgsel af sikkerhed, som Service (SaaS), er der et stort potentiale i denne aftale, både for kunder og forhandlere i markedet, som sukker efter ærlighed, bedre priser support og service. C-cure har i MX Sweep valgt en fokuseret partner med markedsførende eMail sikkerhedstjenester, en førende SLA og en stor erfaring med distributions kanaler. MXSweep vil blive solgt side om side med de andre services og løsninger C-cure allerede tilbyder.

”Mange IT afdelinger er overbebyrdede og trænger til aflastning, men priser og vilkår for services hos danske SaaS udbydere er efterhånden så uoverkommelige, at vi kan se et behov for MXSweep’s løsninger”, udtaler Mette Nikander, direktør i C-cure og fortsætter ” Vi får samtidig mulighed for at introducere forhandlere og kunder for mere avancerede og effektive teknologier til SaaS konceptet. F.eks. vil mails scannes inbound og outbound med 4 antivirusscannere, samtidigt med at det er muligt at få Disaster Recovery og Data Leakage Prevention (DLP) leveret som en service. ”

”l Danmark er man allerede langt fremme med anvendelsen af SaaS forretningsmodellen og C-cure er i denne sammenhæng den helt rigtige partner for MXSweep. Med C-cure’s anerkendte og stærke kompetencer på IT Sikkerhedsområdet og vores enestående teknologier, forventer vi meget af denne aftale”, udtaler Aiden Callaly – VP for MXSweep Salg. ”

Læs mere om MXSweep løsningerne på dette link
 Om C-cure
C-cure har siden 1993 fungeret som IT Sikkerhedsrådgiver og implementerer og supporterer IT sikkerhedsløsninger primært til danske og svenske kunder og forhandlere. C-Cure’s fokus ligger på value-add till løsninger der leveres med omfattende support og service til den offentlige sektor, nationale og internationale organisationer samt private kunder. C-Cure fungerer som rådgivere i Sikkerhedspanelet under Videnskabsministeriet, er medlem af ITEK og en række internationale IT sikkerhedsrelaterede netværk. C-cure har desuden i en årrække været partner til NetsikkerNu kampagnen, der fokuserer på bedre oplysning om IT sikkerhed til borgerne.

Om MXSweep
MXSweep er etableret i 2006, med base i Dublin – Irland, med over 3.000 kunder og flere hundrede etablerede partnere i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Tyskland, Frankrig og Amerika. MXSweep leverer SaaS med omkostningseffektiv eMail scanning med f.eks. 7 forskllige antivirusprogrammer og en lang række contentfilter teknologier, Disaster Recovery og Data Leakage Prevention der beskytter mod tab af konfidentielle data og sikrer compliance via en webbaseret portal, der opfylder gældende standarder. Disse tjenester gør det muligt for organisationer at minimere tab af produktivitet grundet cyber-trusler og tab af forretnings-kritiske eMails. Løsningerne er designet til små og store virksomheder samt den offentlige sektor og er distribueret gennem et globalt netværk af SaaS distributører, Telcos og value-add forhandlere.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net