Interessant opkøb

C-cure Pressemeddelelse af Tirsdag 28. oktober 2008

Sophos Plc. opkøber Utimaco Safeware AG’s aktier (Frankfurt Stock Exchange ISIN DE0007572406) Markedet vil i endnu højere grad efterspørge ”Return Of Investment”, support- og compliance fordele, når de skal vælge sikkerhedsløsninger. Det er netop det, som dette opkøb vil understøtte. Trusselbilledet fordrer at man forener kræfterne. Vi vil derfor se en stigende og nødvendig konsolidering i IT sikkerhedsmarkedet, udtaler Mette Nikander, Direktør i C-cure.

Sophos som her i Danmark primært er kendt for sine antivirus og webfiltering løsninger har gennem efteråret opkøbt Utimaco aktier og ejer nu en del mere end 75 %. Utimaco er kendt for deres krypteringsløsninger. Aktieopkøbet positionerer Sophos særdeles fordelagtigt i forhold til et endeligt opkøb af Utimaco. Et sådant opkøb er i sig selv ikke opsigtsvækkende, det bemærkelsesværdige i denne sag er at, begge parter i Gartner Groups Magic Quadrant, er placeret som teknologiske frontløbere og visionære producenter. Opkøbet betyder at Sophos bliver den eneste virksomhed på markedet, som vil være positioneret i “Leaders quadrant” med både Endpoint Protection Platform og Mobile Data Protection, tillige med at der gives gode karakterer i Gartner MarketScope for Network Access Control.

Vi vil fremover se, at markedet i endnu højere grad vil efterspørge ”Return Of Investment”, support - og compliance fordele, når de skal vælge sikkerhedsløsninger. Det er netop det, som dette opkøb imødegår.

Kompleksiteten i trusselsbilledet er voldsomt stigende og der er på internationalt plan efterhånden en lang række sikkerhedsregulativer, som kan være vanskelige for virksomhederne at overholde. Derfor er det særligt interessant med et stærkt samarbejde på tværs af kompetenceområder, der kan simplificere administrationen af IT sikkerhed og skabe både teknologiske og økonomiske fordele for kunderne.

C-cure har været i markedet i 15 år. Som IT sikkerhedsrådgiver og leverandør til både IT forhandlere og nogle af de største virksomheder og organisationer i landet, ser C-cure opkøbet, som en fantastisk fordel, ikke kun på egne vegne, men også  for brugerne.

Både Sophos og Utimaco har meget solide og visionære produkter, men en anden vigtig faktor er, at begge har den helt rigtige parathed og indstilling til support til markedet. Faktorer som vi i C-cure lægger stor vægt på, siger Direktør i C-cure, Mette Nikander og fortsætter, ”Faktisk har vi de senere år set, at en del producenter teknologisk set er gået ”bag om dansen” og at der er slækket på kvaliteten og tilgængeligheden af support. Det er fatalt for driften af en sikkerhedsløsning. For de visionære udbydere er der store udfordringer med at kontrollere den stigende IT kriminalitet og brugerkompleksitet, som leder til alt for mange sikkerhedsbrister. Det fordres at man forener kræfterne. Vi vil derfor se en stigende og nødvendig konsolidering i IT sikkerhedsmarkedet. Det er også nødvendigt for at kunne tilbyde løsninger der er overskuelige, driftsvenlige og til en fornuftig økonomi”, slutter Mette Nikander.

Information om virksomhederne:
Utimaco
fejrer i år 25 års jubilæum, og blev særligt kendt for Safeguard Easy, har udviklet den næste generation af kryptering, som virkelig sætter dem på landkortet. Én samlet konsol administrerer kryptering af alt fra USB nøgler, CD’er, filer, diske, servere, mobile enheder, helt ned til specifikke informationer såsom en Data Leak Prevention løsning etc.

Sophos har eksisteret i 21 år og er verdens største privat ejede sikkerhedsvirksomhed, særligt kendt for deres antivirusløsninger til det professionelle marked. Sophos er i dag repræsenteret på markedet med antivirus til både PC og MAC miljøer, web- og mailfiltering, Network Access Control (NAC), Data Loss Prevention etc.

C-cure har eksisteret i 15 år og udbyder en lang række IT sikkerhedsløsninger og produkt-træningskurser til både forhandlere, kunder og samarbejdspartnere. Kundekredsen tæller alt fra mindre til større virksomheder både i den private, finansielle og offentlige sektor. Vi arbejder tæt med vores leverandører og vores unikke internationale netværk af specialister indenfor IT sikkerhed.


 

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net