C-cure bliver en del af
Nixu Corporation pr.1. april 2021

International pressemeddelelse:
https://www.nixu.com/release/danish-c-cure-cybersecurity-expert-team-joins-nixu-corporation

C-cure, der blev grundlagt i 1993, er Danmarks ældste, teknologibaserede, selvstændige cybersecurity virksomhed med fokus på IT-sikkerhedsløsninger og -tjenester samt teknisk GDPR-compliance. Vi har en solid erfaring inden for holistisk og uafhængig sikkerhedsrådgivning og -support.

Nixu med hovedkontor i Finland, kom første gang ind på det danske marked i 2019 med købet af Ezenta A/S. C-cure, der nu bliver en del af Nixu pr.1. april 2021, vil kunne bidrage med en række nye løsninger og tjenester til Nixus eksisterenede kunder og de to virksomheders fremtidige fælles kunder. C-cures knowhow og services vil styrke Nixus ekspertise inden for Endpoint Protection og Endpoint Detection and Response (EDR) på det danske marked. For C-cures eksisterende kunder bliver der ligeledes en mere omfattende produktportefølje og flere ekspertkompetencer at se frem til. Ved at kombinere kapaciteten i de to virksomheder vil det fremtidige Nixu i stigende grad være i stand til at imødekomme kundernes behov,- også internationalt.

Vi ser et stort positivt potentiale for alle parter i det nye setup, både nationalt og internationalt. Hele C-cure Teamet følger med over til Nixu og vil sørge for, at I får den bedste oplevelse og velkomst.

“Nixu og C-cure deler den samme dedikation og passion. Vi har fokus på it-sikkerhed og compliance. C-cure’s engagement i Nixu, er et oplagt skridt i retning af styrket og forenet vækst, og samtidig kan vi stadig levere solid viden, unikke tjenester og hjælpe med til at styrke it-sikkerhedsbevidstheden både blandt vores kunder og på markedet," udtaler C-Cure’s grundlægger og CEO Mette Nikander og fortsætter,"ved at forene kræfterne og med vores brede vifte af it-sikkerhedstjenester er vi i stand til at løfte den tunge byrde fra vores kunders skuldre".

“Jeg ser meget frem til, at C-cure med deres kompetencer og tjenester bliver en del af Nixu-teamet i Danmark. Sammen vil vi med fælles erfaringer og kompetencer kunne tilbyde vores kunder endnu bedre og bredere it-sikkerhedsløsninger, som vil være til gavn både for C-cure’s og for Nixu’s kunder. Jeg er sikker på, at alle kunder vil komme til at opleve dette partnerskab, som en fordel,” siger Errit Müller, Market Area Leader, Nixu Denmark. 

“Vores mål er at ekspandere i nærheden af vores kunder i Nordeuropa. Siden 2019 har vi haft succes, med at opbygge et stabilt fundament for vækst i Danmark. Nu er tilføjelsen af C-cure, et skridt i retning af at fortsætte vores vækstrejse og styrke vores tilstedeværelse på markedet. Jeg er glad for at kunne byde C-cure velkommen til Nixu familien,” siger Nixus CEO Petri Kairinen.


Om Nixu:
Nixu, der blev etableret i 1988, er vokset hurtigt især i løbet af de sidste fem år, og er nu en af de største it-sikkerhedsvirksomheder i Europa. I 2020 havde Nixu MEUR 53.3 i omsætning, og virksomheden beskæftiger næsten 400 medarbejdere, der betjener kunder over hele verden. Nixus vision er at være det foretrukne valg, hvad angår it-sikkerhedssamarbejde, for virksomheder med hovedkontor i Nordeuropa og samtidig være den bedste arbejdsplads for cybersikkerhedseksperter. Nixu udforsker i øvrigt konstant mulighederne for at ekspandere til nye markeder i Nordeuropa.

Nixu er et IT-sikkerhedsservice selskab, der ser som sin mission at holde det digitale samfund kørende. Vores passion er at hjælpe virksomheder med at favne digitaliseringen på en sikker måde. Når Nixu indgår partnerskaber med kunder, leveres praktiske løsninger, der sikrer deres forretnings business continuity, nem adgang til digitale tjenester og databeskyttelse. Nixu sigter med en praktisk holdning mod at være den bedste arbejdsplads for sit medarbejdereteam, bestående af cirka 400 IT-sikkerhedsprofessionelle.
Med vores nordiske rødder betjenes kunder over hele verden.
Nixu aktien er noteret på Nasdaq Helsinki børsen.
www.nixu.com 

For yderligere information:
C-cure, CEO Mette Nikander +45 45 41 14 46
e-mail: mn@c-cure.dk

Errit Müller, Market Area Leader, Nixu Denmark
Telefon: +45 3360 2352, e-mail: errit.muller@nixu.com

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net