C-cure fejrer 25 års jubilæum og afholder reception i Holte Fredag d. 29/6 mellem Kl. 13-17:30. Det vil glæde os at se forretningsforbindelser og venner af huset.

Har du tid og lyst til at deltage, så udfyld venligst denne formular, så kan vi nemmere estimere arrangementet. Adressen  for arrangementet er:  Rudersdalsvej 7, 2840 Holte

I 1993 startede virksomheden under navnet Total Control Scandinavia.  Samme år introduceredes Internettet for danskerne. Nogle af vores kunder husker at vi først fungerede som distributør af sikkerhedsløsninger og senere som value added reseller and advisor". Siden 2003 blev det mere mundrette C-cure navn valgt. Vi har i vores tid oplevet bl.a. OS2, Windows 3.11, larmende modemmer, faxmaskiner, matrixprintere, analoge telefoner og ikke at forglemme - kvartalsvise antivirus-opdateringer udsendt i forstærkede papkuverter, - vel at mærke med almindelig Post, som i dag er en saga blot.

Det har været en spændende rejse i en verden af konstante forandringer, nye vaner og dermed også nye trusler. Løsningerne og administrationen af dem, har også undervejs ændret sig meget og sigter mere og mere på kunstig intelligens. Vi havde ikke ventet at skulle beskæftige os med lovgivning, i den grad vi gør det i dag, hvor vi også er specialiseret i EU persondataforordningen, Privacy Shield m.m. 

Vi kan stresse vores leverandører og samarbejdspartnere, men kun for at opnå så gode resultater for kunderne som muligt. Filosofien har under hele rejsen været, at det vigtigste er at være tro mod vores kunder. Vi skal rådgive uvildigt og aldrig sigte på at sælge det vi tjener mest på, men snarere sammen med kunden, sigte på det der giver størst gavn. Måske takket være den filosofi og et højt kompetenceniveau hos medarbejderne, - og vores leverandører, har mange af vores kunder været med os på en stor del af rejsen. En stor tak til alle for det gode samarbejde.

Vi glæder os til C-cure ’s fortsatte virke og ser forandringsparate og forventningsfulde på flere spændende udfordringer.

De bedste hilsner

Mette Nikander-CEO

Powered by wpsnet.com