Tilmeld dig klik her

Infosec Tour - Så er vi klar med vores meget roste koncept igen i år.

Infosec afholdes 2. og 3. maj i Øksnehallen, i København. Påtænker du at deltage, så er denne indbydelse nok særligt interessant. 

Vi giver dig en unik mulighed for one-on-one møder med udvalgte sikkerhedsproducenter, du kan også følge os på en guidet tur til de producenter, som vi har udvalgt og som vi finder mest interessante at fokusere på. 

Vi byder Kl. 12.00 på en hyggelig lille frokost på en restaurant ude på Halmtorvet. Til frokosten er det selvfølgelig muligt at sparre med C-cure's konsulenter og andre ligesindede om sikkerhedsovervejelser, compliance etc.

På dette link til Infosec sitet, kan du se programmet for de to dage.
_______________________________________________________________________

Guidet Tour

C-cure inviterer på en guidet Tour Kl. 14:00 - 16:00, til de nedenstående udvalgte producenter.

På den guidede tur venter producenterne os og  vil vise os deres nyeste teknologier og sikkerhedsløsninger.

_______________________________________________________________________

Individuelt bookede møder

Arrangeres ml. 09:30 og 11.30, samt fra kl. 14:00 til 16:00 med 
4 af vores samarbejdspartnere, som hver især har interessante nyheder

_______________________________________________________________________

Sophos, udbyder både antimalware, kryptering og firewalls.

Løsningerne fås med central administration i skyen, fra een konsol.

Sophos går i år til markedet med den integrerede løsning i skyen der nu også tilbyder Simuleret Phishing og Intercept X,- deres nye tool med kunstig intelligens- en avanceret form for machinlearning, giver ATP og mulighed for at kunne forudsige adfærdsmønstre og nuanceret kortlægge forsøg på angreb.

Med teknologien er det også muligt at dæmme mere effektivt op mod ukendte trusler og foretage Incident Recovery 

F-Secure, udbyder både sikkerhedsløsninger on premise og i skyen. Deres nyeste Endpoint-sikkerhedspakke med cloud-administration, kommer med Patch management og en lang række af de nyeste Next-Gen teknologier.

F-Secures går i år til markedet  med ny teknologi -EDR-sensorer der overvåger aktiviteter og uregelmæssigheder på Endpoints, som kan tyde på  angreb, info streames til F-Secure i realtid, hvor div.  dataanalyser og mekanismer, indsnævrer og derved hurtigt identificerer reelle angreb. Ved et bekræftet angreb, guider tjenesten gennem de trin, der anbefales, for dæmme op for truslen og rette op på skaden.

Heimdal udbyder en løsning der filtrerer al din indgående og udgående internettrafik for at registrere og blokere levering af skadelig software og kommunikation.

Løsningen registrerer hvis der er forsøg på at sende dine data til en ondsindet server og forbindelsen blokeres øjeblikkeligt.

Løsningen sørger også for automatisk patching, når der er tilgængelige opdateringer.

Heimdal går i år til marked med Vector Detection og adderer derved et antimalwaremodul til løsningen. 

Kaspersky Lab, udbyder Endpoint Protection og F.eks. Threat management og Defense løsninger, DDoS beskyttelse, Incident Managament m.m.

Endpointsikkerhed indehodler bl.a. beskyttelse mod: ransomware (i real-time), crypto-mining, og alle øvrige malware trusler, samt kryptering, mobil sikkerhed og patch management i een samlet konsol. 

Kaspersky Lab går i år til markedet med beskyttelse til Office 365 og et Awareness Training værktøj, der kan modificeres individuelt ,- det er på 27 sprog og sigter på træning indenfor IT sikkerhed og GDPR.


Powered by wpsnet.com