Oversigt over konferencer og seminarer som C-cure har arrangeret og været involveret i gennem årene. De ældste står herunder med en kort beskrivelse til hver, medens de nyeste kan findes til listen i menuen til venstre.


Easy Fair Frokostmøde
En række af C-cure's samarbejdspartnere og leverandører er repræsenteret på Easyfairs InternetEXPO messen i BellaCentret, onsdag d. 25. og torsdag 26. februar 2009.


Security Summit 2009.
Sammen med vores samarbejdspartner IT2Trust afholder C-cure en sikkerhedsdag. Mød sikkerhedseksperter også fra: Aladdin, Blockmaster, Bloxx, Cidway, Cyber-Ark, Cyberroam, Ipswitch, Kaspersky, Marshal, MessageLabs, Precise Biometrics, Sophos og Safeguard.


Seminar om Mail/Web Validering 2009.
Investér 2 timer og få en dybere indsigt i de forretnings-mæssige aspekter indenfor brugervalidering og e-mail/web sikkerhed.


IT Sikkerhedskonference 2008.
Vi samlede markedets mest kompetente nationale og internationale kræfter til en utraditionel og udbytterig konference i København. Talerækken talte stærke personligheder; CSIS Sikkerhedsrådgiver Peter Kruse, Leder af DK-CERT Shehzad Ahmad, Adviser hos Dansk Industri Henning Mortensen, F-Secure Chief Research Officer Mikko Hyppönen og ikke mindst forsker i Kvanteinformation på Niels Bohr Instituttet- Anders S. Sørensen.

Billeder
Præsentationer
Om Talerne
Transport & Parkering
Agenda


C-cure på Internet Expo 2008
En del af C-cure’s samarbejdspartnere vil være tilstede på messen og påtænker du at aflægge et besøg, så fremsender C-cure dig gerne billetter.


Sikkerhedsproces Seminar 2007
Få overblik via IT-strategi, IT-sikkerhedspolitik, afdækning af risiko og konsekvenser, samt engagement fra organisationens involverede parter. Vi tager udgangspunkt i et suverænt dansk værktøj - ITSMS®, som kan lede på rette vej.


Showcase Day 2007
C-cure har i samarbejde med IT2Trust fornøjelsen af, at invitere dig til at deltage på efterårets absolut største workshop for sikkerheds- og netværkssoftware. Nogle af branchens vigtigste producenter er samlet, til en anderledes og inspirerende dag med software og dialog i højsædet.


Årets Sikkerhedskonference 2007
Konferencen der blev afholdt i bella Centret, gav et godt indblik og brush-up på trusselbilledet. 
Emnet var IT sikkerhed, trusselbilledet og IT kriminalitet set fra begge sider af hegnet.

Agenda
Referat


IT Sikkerhedskonference 2006
Dagen gav indsigt i aktuelle sikkerhedsrisici, fulgt op af juridiske råd og et indblik i fremtidens trusselsbilleder. Man kunne tale med indlægsholderne i pauserne, ligesom der dagen igennem var  it sikkerhedsspecialister med særlige kompetancer indenfor antivirus, mobilsikkerhed, contentfiltering, sikring af VoIP, adgangskontrol, kryptering etc.
Som et ekstra krydderi kom vi på en sikker rejse i rummet med Per Wimmer.
Dagen afsluttedes med Cæcilie Nordby og Carsten Dahl Duo og Copenhagen Business Hotel dækkede op med en lækker buffet.

Program
Billeder
Talere
Præsentationer


Sikkerhedsseminar d. 1 Juni 2005
Vi samler it-ansvarlige hos nogle af Danmarks største virksomheder til et seminar om dagens og fremtidens it-udfordringer. Vær forberedt på et seminar, der får nakkehårene til at rejse sig og frembringer et godt grin. Du får en masse gode råd til styring af virksomhedens sikkerhed med hjem og mindst 3-4 ideer til at ændre dit fremtidige arbejds- og familieliv.

Agenda
Talerne
Præsentationer

Mobile Device Management Arrangement, Juni 2012.

Besøg C-cure på WMWare Forum 2012

Sikker fildelingskursus d. 14. juni 2012

Workshop d. 9. februar Kl. 08:30 til 12:00

MDM og Mobil IT sikkerhed på Skodsborg Kurhotel

Indbydelse til Security day d. 9. september

Good Technologies Webinar

Indbydelse til Clearswift Arrangement

Indbydelse til sikkerhedsdag d. 2. marts i Farum Park.

KL Konferencen 27.jan 2011

MDM og Mobil IT sikkerhed 5. maj 2011

Easyfair 2010

Krypteringsarragement 20. januar 2010

WPS seminar på Børsen

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net