VMware Forum Copenhagen 2012 foregår i Bellacentret d. 10. maj og er et endagsarrangement der retter sig mod applikationsejere, infrastruktur-, drifts- og desktop managers, hvor man kan modtage råd og vejledning for at opbygge og levere en effektiv Cloud strategi.

C-cure er til stede på Bitdefenders stand og vil kunne rådgive omkring IT sikkerhed i virtuelle netværk. Vi vil sammen med Bitdefender kunne fortælle mere om deres unikke position i forbindelse med Cloudteknologi og f.eks. scanning på hypervisorlaget. Bitdefender er f.eks. den eneste producent på markedet, der supporterer alle de større hypervisors, - både på Windows, Linux/Unix og Solaris i én konsol, der fungerer uden behov for exclusions m.m.

I sidste ende er fordelene ved cloud computing for virksomheder fleksibilitet, smidighed, omkostningsbesparelse samt at være i stand til, at udnytte investeringen i virtualisering optimalt.

VMware forummet er interessant for de der har ansvarsområder i projekter der berører bare et af disse områder.

Vel mødt i Bella Centret:-)

NOTE: WMWare har ønsket at bestillingen foregår efter nøje anvisninger- Når man bestiller billet og følger linket i denne artikel, lander man på en side hvor der skal vælges Copenhagen-10 May, derfra lander man på sitet hvor der i venstre kolonne vises agenda m.m. og billetten kan bestilles ved at man klikker i højre kolonne på  "Register Today"

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net