Det er os en fornøjelse i samarbejde med Clearswift, at kunne indbyde til en god frokost d. 19. maj på Bryggeri Skovlyst i Hareskoven i Værløse, hvor vi samtidigt vil tale om mail-og websikkerhed, samt de juridske aspekter og nye lovforslag. Efterfølgende vil Clearswift som eksempel demonstrere fordelene ved at styre eMail politikker fra centralt hold, med deres løsninger Clearswift SECURE Email Gateway og WebGateway.


Agenda:

09:45
Ankomst
10:00
Velkomst v. Direktør for C-cure, Mette Nikander, samt de juridiske aspekter omkring

mailsikkerhed og privacy
10:20
Clearswift:

Challenges on the internet

Understanding the benefits of Clearswift Email Gateway (including encryption)

Understanding the benefits of Web Gateway
12:00
Rundvisning på Bryggeri Skovlyst
12:20
Frokost
13:15
Tak for idag


Et uddrag af fordele ved Clearswift SECURE Email Gateway:

 

Den meget nemme og intuitive grafiske administration – med definition af policies og styring af den integrerede Kaspersky Anti-Virus, sparer tid og penge.

For en lille merpris kan løsningen leveres med Clearswifts egen kryptering, (S-MIME og Open PGP) som kan integreres med DanID. Således kan man også anvende medarbejder- eller virksomheds -certifikater, når man sender mails.

Det leksikale analyseværktøj gør det muligt at opsætte individuelle egne filtre for udsendelse af følsomme oplysninger, såsom f.eks. personnumre, virksomheds- planer årsregnskaber m.m.

Forbedret Anti-spam – SECURE Email Gateway inkluderer multiple anti-spam motorer som fjerner over 98% af spam. 80-90% afvises endda inden det når at kunne belaste netværket og trafikke

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net