Denne indbydelse blev udsendt som nyhedsbrev til vores kunder.

Ønsker man at modtage denne form for invitation kan man med fordel tilmelde sig vores nyhedsbrev.

 


Invitation

1 times webinar om det helt unikke Good Mobile Device Management

Hvilken dag foretrækker du at vi afholder det?
Seneste svardato på dette er Torsdag d. 9. juni!

Vi planlægger at afholde et webinar omkring Goods løsning. Arrangementet vil forestås af Good og C-cure. Vi vil høre om Jeres virksomhed kunne have interessere i at deltage i et sådant webinar og vi foreslår på denne formular nogle datoer og tidspunkter, som man kan krydse af, således at vi planlægger det den dag, der passer flest deltagere bedst.

Vi har i den seneste tid set en voldsomt stigende interesse for Mobile Device Management og Mobil sikkerhed. For nogle virksomheder der f.eks. synkroniserer mails til smartphones eller tablets, eller lader medarbejdere bære på følsomme oplysninger, er det vigtigt at have en MDM løsning der også tilbyder kryptering.

På webinaret vil bl.a. arkitektur, sikker email, kalender, kontakter, Intranet Browser Apps m.v. desuden compliance, licensering m.v.

Link til formular: http://www.c-cure.dk/forms/good-technologies-webinar/

Med venlig hilsen
C-cure

Lidt om Goods helt unikke MDM løsning iøvrigt.
Good er som noget helt unikt FIPS 140-2 godkendt folderkryptering og End to End kryptering mellem klient og server, hvilket således også hindrer hacking af trafik. 
Good Technologies er den eneste MDM udbyder også godkendt til internationalt militært brug. Good's patenterede kryptering og Secure browser beskytter mod at Malware og virus kan trænge ind i det krypterede område af telefonen og således at intet i den krypterede container kan inficeres.
Et kendt problem i IOS verdenen er at man, som administrator ikke kan tvinge en opdatering ud til brugeren.  Derfor er det værd at bemærke at det er muligt med Goods løsning at påtvinge brugeren at opdatere sit OS til seneste version, førend den krypterede del af telefonen kan tilgås.
Hvis man benytter en ”Bring Your own Device strategi” i virksomheden kan det være et problem med de fleste MDM løsninger at hindre at brugeren ændrer sikkerhedsindstillingerne på enheden. Good Technologies sikrer at sikkerhedsindstillinger ikke kan ændres af brugeren selv med mindre at IT administratoren har valgt det.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net