Henning Mortensen

-Advisor i ITEK / Dansk Industri Henning Mortensen vil fortælle om, hvordan en række organisationer og virksomheder sammen med ITEK og DI har lavet en model for, hvordan man i praksis kan arbejde med privacy. I modellen arbejdes der med privacyforbedringer i forhold til compliance til lovgivningen og privacyforbedringer via anvendelse af privacyfremmende teknologier. Det præciseres, hvilket ansvar for privacy de forskellige spillere hver især har. Endelig belyses den øjeblikkelige politiske situation på området.

Shehzad Ahmad

er chefkonsulent og leder af DK-CERT,
som er det danske Computer Emergency Response Team der var blandt pionererne i verden, der først i 90’erne tog initiativ til etablering af et internationalt samarbejde med grundidé i CERT CC i USA. Som led i det internationale samarbejde overvåger DK•CERT IT-sikkerheden i Danmark. Shehzad har en baggrund indenfor kryptering og vil bringe lys over behovet for Data Lequage prevention og kryptering.

Peter Kruse

-sikkerhedsekspert fra CSIS, vil fortælle om sit arbejde med Phishing og sit syn på udviklingen. Der vil blive taget udspring i aktuelle sager, som CSIS har ydet hjælp til .

Mikko Hypponnen - verdenskendt sikkerheds-ekspert og leder af F-secure's forskerteam. Vil give os et indblik i trusselsbilledet som det har været i det sidste år og hvordan han forventer at det vil yudvikle sig indenfor det næste par år. Hans underholdende shows om sikkerhed og indslag på CNN, har underholdt tusindvis af tilhørere.

Mikko og hans forskerteam har bekæmpet
Malware- vira, orme, troyaner og hackerangreb siden midten af 80'erne og idag sidder Mikko som medlem af diverse lukkede kredse af verdens bedste programmører bl.a. KARO, hvor der konstant arbejdes mod hackere, spionage og ondsindet kodning. Læs evt. mere om F-secure og Mikko på www.F-secure.com

 

Anders S. Sørensen, QUANTOP –
Center for Kvanteoptik, Niels Bohr Institutet.

Anders vil give os et spændende indblik i fremtidens muligheder og den nuværende forskning indenfor kvanteinformation, kvantecomputere og kvantekryptografik.

Kvanteinformation handler om en helt ny måde at bearbejde information på, som er fundamentalt forskellig fra den måde vi er vant til i almindelige computere. Endnu er teknologien kun på udviklingsstadiet, men der forskes intenst i det over det meste af verden. I princippet vil denne nye teknologi gøre det muligt at lave computere, som kan bryde de fleste af de koder, der i dag bruges til at sende krypteret information. Samtidig vil teknologien også kunne bruges til at lave nye ubrydelige koder.

 

Tilmeld dig Klik her..............................................................

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net