WORKSHOP OM ANTI-MALWARE I SKYEN SOM SERVICE ELLER TRADITIONELT

Torsdag d. 9. februar 2012, KL. 08:30 til 13:00

Vi har udsendt denne indbydelse tidligere og har allerede fået en del tilmeldinger, men mange virksomheder ønsker, at der også tales om Mobile Device Management i skyen. Derfor udvides arrangementet for interesserede med 1 time, hvor man kan blive til rundbordsdialogen om Mobile Device Management.

C-cure inviterer således sammen med vores samarbejdspartnere F-Secure og SmartPhones til et uddybende halvdagsarrangement.

Deltagelse er gratis og dagen starter med kaffe, the og morgenbrød, samt en introduktion til trusselsbilledet, som det har udviklet sig i de sidste par år. Vi vil tale om brugeradfærd, sårbarheder og IT kriminalitet, som i dag i stigende grad påvirker sikkerheden også på mobile enheder såsom tablets og smartphones.

Med dette udspring vil vi derefter afdække fordele og ulemper for anti-malware løsninger driftet ”in house” versus i skyen, leveret som en service og selvfølgelig vil vi også kort vise hvordan man basalt kan dæmme op for sikkerhedsudfordringerne på tablets og smartphones og hvor sikre de forskellige OS er i sig selv.

Det vil være muligt i workshoppen at tilgå diverse konsoller for at få administrations-oplevelsen i løsningerne og se forskelle på mulige opsætninger, rapporter etc.

Det vil formiddagen igennem være muligt at gå i dialog med vores IT Sikkerhedskonsulenter omkring løsningerne, såvel som anbefalede forholdsregler, IT politikker m.m.

Kl. 11:45 serveres der drikke og sandwiches og alle deltagere modtager en lille gave.

Kl. 12:15 vil det være muligt for interesserede at blive til rundbordsdialogen om Mobile Device Management.

Adr. for afholdelse:

Bella Centret,
F-Secure
Center Boulevard 5
2300 Kbh. S

Metro'en kører direkte til Bella Centret. For bilister er der mulighed for betalingsparkering.


Med venlig hilsen,

C-cure
Mail: events@c-cure.dk
Tel: 4541 1446

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net