Foredrag om trusselsbilledet.

Har medarbejderne forstået deres ansvar, har ledelsen overblik over trusselsbilledet og forståelse for at prioritere sikkerhed op i virksomheden og har IT afdelingen styr på det hele? Er man i organisationen klar i sine udmeldinger om IT sikkerhed til medarbejderne, er der en nedskrevet og uddelt IT Politik og bliver den efterlevet?

C-cure stiller sig til rådighed med vores mangeårige kompetencer og erfaring. Vi individualiserer vores foredrag til Jeres virksomhed, ligegyldig hvor stor eller lille virksomheden er. I samler de personer, der kan have glæde af øget indsigt og forståelse for IT sikkerhed. Vi kommer til Jer og tilbyder et foredrag på cirka en time, hvor det for deltagerne er muligt at stille spørgsmål og debattere emnerne. Udbyttet for virksomheden er bedre sikkerhed gennem korrekt adfærd, bedre indsigt og optimal prioritering af sikkerhedsspørgsmål.

Trusselsbilledet har ændret sig radikalt i de sidste 20 år. Den IT kriminelle underverden har haft en enorm vækst, for der er store summer på spil og også danske virksomheder er yderst interessante at angribe. Allerede i 2010 overgik IT kriminalitet både det danske bruttonationalprodukt og værdien af den samlede narkokriminalitet på verdensplan. Hvor en virus eller et angreb mod en virksomhed før i tiden støjede, foregår det nu helt ubemærket og det giver falsk tryghed. Derudover er det også blevet sværere at dæmme op mod angreb, som foregår med meget større computerkraft, mere avanceret teknologi og udspekuleret udnyttelse af folks tillid.

IT sikkerhed handler om beskyttelse af; økonomi, ophavsrettigheder, omdømme, forretningsplaner, fusioner, opkøb, påvirkning af børsnoterede selskabers aktieværdi, leverancer, persondata, anciennitet til kritiske systemer, drift, medarbejdere o.m.a.

Særligt inden for de sidste år, er der kommet nye udfordringer til i form af nye mobile platforme, som hastigt tilkøbes og tillades adgang til vitale data. Der opdages også mange nye sårbarheder på de mange platforme virksomhederne anvender. Samtidigt med at de elektroniske medier bliver mindre og mindre, bliver brugernes respekt for de data og den identitet og anciennitet der bæres på de mange enheder også mere afslappet, selv om det burde være omvendt. Der udveksles data på sociale fora, sendes mails, opbevares data på USB stik, arbejdes hjemmefra og udveksles holdninger og kritiske informationer til diverse møder, konferencer, telefonsamtaler osv. Risikoen for at der opstår fejl, misforståelser eller neglect er større nu, end nogensinde.

Kontakt C-cure for nærmere information om pris og booking.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net