Inspiration Day- security

Vi inviterer sammen med en af vores samarbejdspartnere Arrow til en spændende konference - hvor du kan møde nogle af de førende IT producenter d. 19. september fra 08:30 til 16:00

Bliv opdateret på det højtaktuelle område: BRING YOUR OWN DEVICE og de mange gradbøjninger af samme. Hvorfor er der et behov:

• Mød it-rådgiveren som belyser, hvordan man opnår at udnytte vækstpotentialet på effektivitet, produktivitet, fleksibilitet og andre ”teter” gennem mobile medarbejdere – uden at gå på kompromis med data-lovgivningen, den generelle sikkerhed og stadig være compliant.

• Mød virksomheden DSB, som fortæller om den proces, de har været igennem – fra at skabe en mobilstrategi til at bringe den ud i livet.

• Hør Preben Mejer fra Innovation labs bud på, hvad sker der med pc’en og mobil-telefonen? Og hvordan vil vi leve og arbejde i fremtiden?

De sponsorerende producenter vil tale om sikkerhed, systemer og foretage live demos. Alt i alt en udbytterig dag, som vil give dig et rigtig godt overblik over en del af de løsninger, der findes for at kunne håndtere BRING YOUR OWN DEVICE – uden at låse ned og sætte en masse begrænsninger.

Sponsorer:

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net