Mobile World Congress 2013 d. 25-28. februar  i Barcelona

Har du planer om at skulle til Mobile World Congress, så kan vi sammen med vores partner Airwatch, give dig et helt unikt tilbud om rabat på 700 EURO på Airwatch Connect og Mobile World Congress Pass. Vi kan også hjælpe til indkvartering på fordelagtige vilkår.

For spørgsmål og tilmelding kontakt da C-cure/ Mette Nikander: mn@c-cure.dk OBS! Vil man benytte vores tilbud skal man reagere hurtigt. Efterspørgslen er stor og der er et begrænset antal gratis billetter og indkvarteringsmuligheder.

Om Mobile World Congress
Vi har set en eksplosiv interesse for Mobile Device Management, mobil sikkerhed og Mobil strategi. Årets kongres vil for de der ønsker at høste viden og netværke på området, være det rette forum. Kongressen er verdens største begivenhed for den Mobile Industri og der vil være mulighed for at deltage i adskillige seminarer, der tager udspring i specifikke problematikker, industrivinkler og teknologibehov.

På Airwatch stand vil nøglekunder såsom Shell og United Airlines fortælle hvordan de har opbygget deres mobil strategi og arbejder med MDM i dag, der vil også være talere fra McDonalds, Sauer Danfoss, Unilever , Johnson og Johnson  og mange flere over de 4 dage kongressen varer.

Alene på Airwatch stand på over 1600 m², vil der være en lang række seminarer;

  • seminarer som egner sig for executives der skal vurdere mobilstrategi ud fra et forretningsmæssigt synspunkt.
  • seminarer som giver mulighed for at indføring i produkterne og for at udforske løsninger og afprøve dem
  • og der vil være seminarer med specialister der kan indføre de teknisk interesserede i teknologi, implementering og drift af løsninger.

Udover Airwatch vil også producenter som f.eks. IBM, Intel, Google Android, Samsung, Alcatel, Motorola, ST Ericsson Cisco og mange andre være at finde på kongressen.

Læs mere om hele kongressen på dette link: http://www.mobileworldcongress.com/

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net