Autentificering og filkryptering Formiddagsseminar
d. 22 oktober 2014 8.30-12.30

Hvem har adgang til Jeres netværk og data?

Vi vil på dette lille gratis formiddagsseminar, kort præsentere problemstillingerne omkring login til netværk, konfidentielle informationer og kritiske systemer, samt beskyttelse af disse, sammenholdt med trusselsbilledet.

Data føres via Internettet, gennem flere internetudbydere i flere lande, som har forskellige syn på industrispionage og lovgivning på området. Trusselsbilledet er teknologisk i rivende udvikling og man skal tage højde for både statslige og kriminelle aktører. Samtidigt med, at de fleste virksomheder har et stigende antal mobile brugere der tilgår virksomhedens data udefra.
Alt dette indskærper virksomheders behov, for at autentificere brugere og beskytte sig mod uvedkommende indtrængen i netværk og data.

Set i dette lys, har vi inviteret to ledende leverandører indenfor autentificerings-og krypterings teknologier til at komme og give deres bud på hvorledes, man let og enkelt opnår optimal sikkerhed og compliance.

Kom og få mulighed for at gøre nogle overvejelser om Jeres egne fremtidige strategi og politikker på området.

Der vil være mulighed for at gå i dialog med indlægsholderne fra Safenet og Winmagic, ligesom IT sikkerhedskonsulenter fra C-cure og vores samarbejdspartner IT2Trust står til rådighed for dialog.

Vi byder på morgenkaffe og rundstykker, samt frokostsandwiches

GRATIS DELTAGELSE

Agenda

08:30 - 09:00 Ankomst og morgenmad
09:00 - 09:15 Velkomst og introduktion til dagen
09:20 - 10:20 Safenet præsenterer deres nye generation af
                    løsninger og multiple opsætningsmuligheder.
10:20 - 10:25 Spørgsmål
10:25 - 10:35 Pause
10:35 - 11:35 Winmagic,- unik krypteringsteknologi og samspillet med Safenet.
11:35 - 11:40 Spørgsmål
11:40 - 12:10 Kort introduktion til den nye kommende persondataforordning, samt til
                    nuværende gældende lovgivning og aspekter, som de færreste nok har tænkt
                    ind i forretningen.
12:10            Diskussion og sandwiches

Vel mødt hos C-cure's samarbejdspartner:

IT2Trust Denmark,
i Kinarps bygningen på
Roskildevej 522
2605 Brøndby

Om producenterne
Vi har valgt disse to producenter på grund af deres effektive samarbejde. Safenet og Winmagic’s samspil giver med en bredt dækkende sikkerhedstilgang, løsninger som både står stærkt software og hardwaremæssigt.

SafeNet leverer solide autentificeringsløsninger både on premis og i skyen med sikker opbevaring af ”sikkerhedsnøgler”, ligesom de også tilbyder USB tokens og PKI smart cards i høj kvalitet.Mere om Safenet løsninger.

Winmagic leverer krypteringsløsninger, men også central administration incl. policies, password regler og administration af indbygget softwarekryptering til PC 'er eller  OS kryptering til Windows (BitLocker) og OS X (FileVault 2) for at administrere Self-Encrypting Drives (SEDs) og Enterprise drev. Mere om Winmagic løsninger.

 

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net