Seminar om sikkerhed også til virtuelle netværk

Interesserer du dig for ressourceoptimering og optimal beskyttelse også af virtuelle netværk?

Kom til et kort teknisk seminar d. 14 marts. Vi vil vise hvordan du kan spare op til 30 % ressourcer og optimere sikkerheden med Bitdefender, som er en af vores strategiske antivirus leverandører, særligt i virtuelle miljøer, hvor ingen andre producenter kan tilbyde så avanceret teknologi, til så mange platforme.

Deltagelse er gratis og selvfølgelig helt uforpligtende.

Hvorfor?
Uanset om man anvender Zen servere, Hyper V, VMWare el. lignende virtuelle platforme, vil der være et behov for beskyttelse mod malware. Udfordringen med traditionelt antivirus er, at man skal afvikle en klient på hver virtuelle server og det er meget ressourcekrævende. Bitdefender har som de eneste og med helt unik teknologi udviklet den mest effektive og sikreste metode til scanning af både VMWare, VM med Linux, Unix, Mac og Solaris OS. De står desuden bag en lang række scanning services i produkter over hele verden og har markedets højeste detektionsevne af Malware.

Vi tager udgangspunkt i Bitdefenders GravityZone, der installeres som en appliance i det virtuelle miljø hvorfra man effektivt via én enkelt central konsol kan styre sin antivirus løsning, både på servere og klienter. Det er den eneste løsning på markedet der både kan administrere VM, fysiske maskiner og mobile enheder fra samme konsol. Der vil desuden i løbet af 2013 komme flere spændende muligheder med løsningen og det vil vi også komme ind på.

Sted
Enrum Slot
Bitdefender
Vedbæk Strandvej 341
2950 Vedbæk

Træffe Tlf.nr. 26711721

Agenda
Kl. 09:00 - 09:30 Registrering og kaffe / the

Kl. 09:30 - 09:35 Velkommen og kort introduktion til formiddagens emner.

Kl. 09:35 - 10:30 Præsentation af Bitdefender og gennemgang af Gravity Zone

Kl. 10:30 - 10:40 Pause

Kl. 10:40- 11:30 Fortsat gennemgang af Gravity Zone

Kl. 11:30 Spørgsmål og let anretning

Vi glæder og til at fra dig og byde velkommen til en spændende dag.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net