GDPR - EU Persondata forordningen

GDPR assistanceC-cure arbejder professionelt med GDPR (EU Persondataforordningen) og har i samarbejde med DI Digital, som rådgiver i Sikkerhedsudvalget deltaget i udarbejdelse af en vejledning, checkliste, kontrol liste m.m.

Vi henviser også til Datatilsynets vejledninger, som vi har været høringspart til. Vejledningerne kan frit downloades og har man behov for teknisk sparring, så står vi selvfølgelig til rådighed.

Vores gratis GDPR Skabelon kan downloades på dette link

GDPR Vejledninger og Checklister

Vil man lige lave en gennemgang af hvorvidt de primære aspekter er gennemgået og kriterier for compliance opfyldt i forhold til loven, så kan man anvende denne lille Checkliste

Vejledning om persondata forordningen med bilag

Tjekliste til persondata forordningen

Persondataforordningen formuleret som kontroller

Nationale bestemmelser der skal forhandles

Privatlivs fremmende teknologier

Metoder til beskyttelse af personoplysninger og ordforklaring

Øvrige IT vejledninger se dette link


GDPR Guideline in English

GUIDELINE - General Data Protection Regulation - Implementation in Danish companies


GDPR Miniguide

C-cure udarbejdede i februar 2016  en opsummerende præliminær miniguide af EU-Persondataforordningen.

Her finder du C-cure's miniguide (på 19 sider incl. index opdeling), samt hvis man har behov for at slå efter- selve EU Persondataforordningen (på dansk og engelsk, hver på 88 sider). Desuden en udarbejdet Checkliste, så man kan se om man overordnet opfylder lovkravene

Miniguide

GDPR Lovteksten

(dansk) (engelsk)

Kontakt C-cure, hvis du vil vide mere om GDPR (EU-persondataforordningen) og hvordan loven vil påvirke jeres  virksomhed. Vi kan bistå med individuel konsulentassistance, Security Assesment, Risikovurderinger, og Risk Management. En god model at følge er ISO 27001-standarden, som vi kan hjælpe med implementering af. Hent gerne inspiration på til awareness på www.SecurityAwarenessPortal.dk

C-cure tilbyder desuden en række løsninger indenfor GDPR compliance, afsøgning af persondata i netværk,Netværksovervågning, Log Management- og SIEM, der sørger for et effektivt overblik over aktiviteteter på netværket.

Powered by wpsnet.com