CLOUD BASERET ENDPOINT SIKKERHED 

Mange virksomheder går i "skyen", også med sikekrhedsløsninger. Nogle har betænkelighederom hvorvidt sikkerhedsløsninger, kan placeres tilstrækkeligt beskyttet i skyen.

Mange sikkerhedsproducenter tilbyder helt eller delvist outsourcede løsninger i skyen med og uden service. 

Både kundens egen systemadministrator og/eller C-cure's IT konsulenter, kan administrere løsningerne.

Ved alarmer kan administratoren  reagere og producenten kan logge sig på konsollen og yde support langt nemmere, men en yderligere fordel er, at hvis der regionalt eller lokalt i et land tegner sig et særligt angrebs- eller spredningsmønster, så vil antivirussoftwaret dele sin viden med et centralt videncenter hos producenten. Dette videncenter vil indenfor kort tid sørge for at alle licenser globalt opdateres med den nye viden og dermed vil være bedre beskyttet. Det er en særligt fordelagtig metode, når der er tale om f.eks. Zero Day attacks eller særligt komplicerede angreb.

Så længe at det er administrationsværktøjet der er placeret hos producenten og det er beskyttet, som vi ser det hos de leverandører vi anbefaler, så mener vi hos C-cure, at det er forsvarlig IT sikkerhed, der specielt er interessant for de virksomheder, som ønsker at få lettet administrationen af deres Endpointløsninger.

Man kan gratis søge råd og vejledning hos C-cure om valg af passende løsning

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net