Med ESET fra C-cure får du en løsning mod malware såsom virus, spyware, spam, rootkits, phishing. ESETs løsninger anvendes med fordel i performancetunge netværk.
ESET bliver leveret med et kraftfuldt central-administrationsværktøj, og man kan tilmed administrere mobil-telefoner i samme løsning.

ESET Smart Security
Centralt administreret Anti-Virus, Anti-Spyware, Firewall m.m. En komplet sikkerhedspakke for at yde den mest optimale og brede beskyttelse.

ESET NOD32
Centralt administreret rent Anti-Virus produkt. Til de situationer hvor man ikke ønsker en firewall på hvert enkelt endpoint.

Sådan fungerer ESETs løsninger:

ESET Smart Security/NOD32 Antivirus,bygger på den prisvindende ThreatSense-motor. Løsningerne er særligt kendte for den hurtige scanning, samt det lave ressourceforbrug og de egner sig derfor særligt godt til mindre eller ældre installationer, samt installationer, som i særlig grad stiller krav til performance. Installationen foregår nemt og hurtigt og ubemærket for brugerne.

C-cure hjælper med rådgivning omkring det korrekte valg til netop din virksomhed. Kontakt os hvis du ønsker yderligere produktoplysninger, møde, tilbud etc.

Powered by wpsnet.com