F-SECURE

Med F-Secure fra C-cure får du en løsning mod malware såsom virus, spyware, spam, rootkits, phishing til nogle af markedets bedste priser og med den mest professionelle og højest certificerede support i Danmark. F-Secure er desuden de eneste i verden, som bruger 3 simultane antivirus scannere i deres antivirusprogrammer.

C-cure er F-Secure Guld Partner

Vi er certificeret på højeste niveau og det er din garanti for høj kvalitet.
C-cure samarbejder både med forhandlere og kunder der behøver support og kan altid hjælpe dig med at vælge det produkt, der er det bedste i forhold til dine behov.

F-Secure Løsninger

F-Secure har et stort udvalg af løsninger, som bl.a. omfatter:

F-Secure Freedome
En løsning til på iOS og Android,- for anonym surfing på nettet og scanning mod malware og angreb.

F-Secure SAFE
En hjemmebrugerløsning mod virus, spyware, phishing, spam etc. hvor det også er muligt at opsætte forældrekontrol. Løsningen dækker 3 licenser og 3 devices ad gangen f.eks. mobil, tablet og PC eller Mac. Produktet er at finde i vores shop.

F-Secure Policy manager
Policy Manager medfølger i alle de professionelle on premise løsninger og er et gratis værktøj der giver en centraliseret sikkerhedsadministration der gør automatisering af daglige opgaver nemmere. Igennem konsollen kan du styre samtlige enheder på netværket hvilket bl.a. gør alt fra patching til udrulning af sikkerhedspolitikker lettere.

F-Secure Client Security
En professionel central administreret antivirusløsning til PC'ere og laptops, mod virus/malware, webtrusler, spyware og phishing.

F-Secure Business Suite

En professionel central administreret antivirusløsning mod virus/malware, spam, webtrusler, spyware og phishing på workstations, servers og laptops.

F-Secure Business Suite Premium

Som ovenstående løsning, men desuden med et effektivt Patching værktøj og mulighed for beskyttelse af virtuelle servere.

F-Secure Protection Service for Business - Advanced

En professionel sikkerhedsløsning leveret som security as a service. Til PC'ere, Macs, laptops, servere og gateways, mod virus/malware, webtrusler, spyware og phishing. Der medfølger et effektivt patching værktøj. Løsningen retter sig mod mindre og mellemstore virksomheder som ønsker en serviceret løsning der opdateres og opgraderes hel eller delvist automatisk fra F-Secure og C-cure.

F-Secure Mobile Security for Business
En professionel central administreret via webkonsol- antivirusløsning mod virus/malware, spyware etc. til Symbian, Windows & Android baserede mobiltelefoner. Læs mere om løsningen i dataarket, eller her.

Opsummering om alle F-Secure's løsninger:

F-Secure's løsninger er de eneste i verden, som benytter 3 simultane antivirus scannere og de var blandt de første der introducerede Rootkitscanning. Der benyttes det F-Secure kalder Deepguard teknologi (Host based Intrusion Prevention System- HIPS) en kombination af heuristisk scanning, sandbox teknologi og adfærdsblokering. Det er med HIPS muligt at redde inficerede dokumenter og blokere for Malware. F-Secure benytter cloud computing med central videndeling "i skyen". Teknologien ligger både på selve den enhed man ønsker at beskytte, den enhed kommunikerer med F-Secure's videndelingscenter der ligger udei skyen. Alle F-Secure's brugere deler globalt erfaring, sådan at forstå at alle nye typer malware, inficerede websites, spammere og angreb der opdages fra en given beskyttet enhed, automatisk omgående vil rapporteres ud til skyen. Løsningen understøtter Cisco NAC.

På serverniveau medfølger desuden antispyware og på klientniveau medfølger dertil firewall, intrusion prevention og applikation control. På mailgateway-niveau er det muligt at scanne smtp, http og ftp over http. Ligesom man kan tilslutte en antispamløsning, som åbner muligheden for automatisk afsøgning og filtrering af spam og andet uønsket indhold fra indgående mail trafik. Spam findes ved at benytte avanceret content analyse og kategorisering. Meddelelser, som bliver fundet og kategoriseret som spam, vil blive mærket allerede ude på gateway niveau således, at de senere kan blive arkiveret i spamfoldere i brugerens mailbakke. Modtageren af spam har selv retten til at kikke i disse spammeddelelser, og kan læse og slette disse mails efter behov.

Smartphones er omfattet af F-Secure's strategi om at sikring af det mobile IT. Der findes løsninger til PDA'ere og smartphones på Windows Mobile, iOS & Android. Opdateret direkte fra F-Secure og med central administration via hostet interface. Det er muligt at genskabe "glemte" nøgler.

Man kan gratis søge råd og vejledning hos C-cure om valg af passende løsning

Du kan selvfølgelig kontakte C-cure med ønske om yderligere produkt oplysninger, møde, tilbud etc.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net