Kaspersky 

Kaspersky er stabilt topplaceret i tests og med særligt fokus på beskyttelse af industrielle miljøer, samt en bred palette af antivirusløsninger til alle enheder, deriblandt også virtuelle netværk og mobile enheder. Kaspersky udmærker sig især ved at have et centraladministrations værktøj(Administration Kit) der kan administrere servere, workstations og mobile enheder i én og samme konsol. Kaspersky tilbyder desuden et AntiCryptor og hostblocker, i Kaspersky Security for Windows servers, til hindring af ransomware.
Løsningerne er skalerbare - Licenser opgøres pr. enhed.

Kaspersky Small Office Security 

Løsningen er til virksomheder, som anvender 5-25 computere, servere og mobile enheder. Den er nem at installere og styres fra en brugervenlig, cloud-baseret konsol - der behøves ingen IT-kompetencer. Løsningen beskytter mod onlineangreb, ransomware og tab af data og dækker stationære- og bærbare PC'er med enten Windows, linux el. Mac, Windows- og gængse Linux-baserede filservere, samt Android-smartphones og -tablets.

Kaspersky Endpoint Security for Business | Select

Løsningen retter sig mod mellemstore virksomheder og tilbyder avanceret endpoint beskyttelse, central administration og kontroller i flere lag til alle funktioner, programstyring, enhedsstyring og webstyring. mobil sikkerhed. Avanceret sikkerhed for arbejdsstationer og filservere.Løsningen beskytter mod onlineangreb, ransomware og tab af data og dækker applikationer, internetadgang, stationære- og bærbare PC'er med enten Windows, linux el. Mac, Windows- og gængse Linux-baserede filservere, samt Android-smartphones og -tablets.

Kaspersky Endpoint Security for Business | Advanced

Løsningen retter sig mod mellemstore og større virksomheder og tilbyder samme funktioner som Kaspersky Endpoint Security for Business Select (ovenfor), samt udvidede funktioner til systemadministration,vurdering af sårbarheder og administration af programrettelser, kryptering, Web Kontrol, Application Kontrol, Device Kontrol, alt central administreret. Løsningen beskytter mod uvedkommendes læseadgang til data, onlineangreb, ransomware og tab af data og dækker applikationer, internetadgang, stationære- og bærbare PC'er med enten Windows, linux el. Mac, Windows- og gængse Linux-baserede filservere, samt Android-smartphones og -tablets.

Kaspersky Total Security for Business

Den største løsning fra Kaspersky, som retter sig mod mellemstore og store virksomheder. Den tilbyder samme funktioner som Kaspersky Endpoint Security for Business Select og Advanced(ovenfor), samt udvidede funktioner til beskyttelse af webgateways, e-mail og collaboration.hindring af datalækager, webgateway beskyttelse. Løsningen beskytter derved mod uvedkommendes læseadgang til data, utilsigtede udsendelser af mails (light DLP), onlineangreb, ransomware og tab af data og dækker webgateway, emailgateway, applikationer, internetadgang, stationære- og bærbare PC'er med enten Windows, linux el. Mac, Windows- og gængse Linux-baserede filservere, samt Android-smartphones og -tablets.

Kaspersky Produktsammenligning

Man kan gratis søge råd og vejledning hos C-cure om valg af passende løsning.

C-cure hjælper med rådgivning omkring det korrekte valg til netop din virksomhed. Kontakt os hvis du ønsker yderligere produkt oplysninger, møde, tilbud etc.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net