Application whitelisting
for applikations- og proccessikkerhed


Vi byder velkommen til en ny leverandør hos C-cure. Lumension der kort sagt er en kombination af Patch & Remediation, whitelisting af applikationer samt antivirus. Særligt organisationer der er nødsaget til at køre med ældre software som ikke længere patches, kan have glæde af dette værktøj. Men værktøjet er også en hurtigere måde at opnå høj sikkerhed på, fordi man i princippet afviser afvikling af alt andet software end det der er godkendt i virksomheden, samtidigt med at man nemt og intuitivt sikrer at det er de korrekte patches man anvender.

På en gennemsnitlig netværkscomputer, er der mellem 1.500 og 2.000 forskellige processer, som ved manglende patching, fejlagtig versionering eller ukorrekt installation kan være en trussel mod virksomhedens sikkerhed.

Application whitelisting hindrer, at der afvikles uønskede applikationer og processer, såsom hvis brugerne i dag foretager egne installationer af f.eks. Java, Steam, Angry Birds, Dropbox, BitTorrent, gamle versioner af Adobe Reader etc.

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os, for råd og vejledning
Powered by wpsnet.com