Arellia Local Security Solutions

Via central styring er det muligt at begrænse brugeres rettigheder, individuelt og på service niveau, og f.eks. tillade at brugerne selv får lov at installere printerdrivere, men ingen andre programmer. At brugerne kan opdatere programmer hvis de kommer fra producenterne selv (f.eks. Java og Adobe) men at de i øvrigt fungerer som begrænsede brugere. Ligeledes kan det tillades at bestemte programmer, godkendt af IT afdelingen kan blive installeret, eller at de programmer man allerede kender og bruger, der kræver administrator rettigheder, kan få lov at køre.

Arellia Local Security Solutions kan også give et overblik over hvilke brugere, administrator og begrænsede, der findes på de enkelte endpoints, og kan dynamisk fjerne eller begrænse uønskede administrator konti.

Der hvor der stadig er brug for administrator konti kan løsningen endvidere generere tilfældige, stærke passwords og sikre en regelmæssig udskiftning. Brugere der skal bruge adgangen logger på en særlig portal for at få password, og dermed er der en sporing på hvem der logger på ikke personhenførbare konti, f.eks. lokal administrator på en pc.

Der kan sættes dynamisk overvågning og fjernelse af uønskede brugere fra bestemte grupper i AD samt mulighed for ”service hardening”, at begrænse enkelte brugeres kontrol over specifikke services.

Local Security Solutions sælges separat, men kan også bundles med Arellia’s øvrige produkter,

Arellia Application Control Solutions (ACS) og Security Analysis Solution (SAS)

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net