Lumension

Lumension fokuserer på enterprise multi-OS / app / patch management og endpoint sikkerhedsprodukt. Lumensions primære produkt: Lumension Endpoint Management and Security Suite (LEMSS) der dækker en bred vifte af sikkerheds applikationer; Antivirus, Application Control, Patch Management og Power Management.

Lumension Application Control byder på kontrol af hvilke applikationer der bliver eksekveret på systemerne, på en central management platform. Der er mulighed for at lukke en maskine helt ned til at den ikke kan køre andre end de processer som Lumension tillader.

Ydermere har Lumension medfølgende antivirus til at rydde de applikationer op skulle ligge via traditionel signatur baseret scanning af filer på enheden.

Rolle-baseret tilladelseskontrol: Lumension byder på kontrol af grupper og domæner for at effektivt bevare følsomme informationer og forhindre brugerfejl på baggrund af uautoriseret adgang. Active Directory integration og synkronisering: Supporterer domæner, brugergrupper og individuelle brugere i Active Directory.

 

Lumension

Lumension Endpoint Management Security Suite(LEMSS) reducerer endpoint agent bloat på alle endpoints, fremmer synligheden af malware og forstyrrer ikke slutbrugeren

 

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os, for råd og vejledning

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net