SafeNet er producent af mange forskellige data-loss prevention og krypteringsløsninger. Man kan se en del af deres samlede produkt oversigt ved at benytte dette link. (PDF)

Safenet Authentication Service leverer fuldautomatisk validering som en service med fleksible token muligheder i et trusted cloud miljø. Uden krav til infrastruktur tillader SafeNet Authentification Service, hurtig migrering til et cloud miljø, og beskytter alting, fra Cloud baserede on premise applikationer til netværk, brugere og enheder. Løsningen nedsætter tidsforbruget og omkostningerne i forbindelse med administration af brugere og tokens drastisk, sammenlignet med traditionelle valideringsløsninger. Samtidig sikres du også bedre i fremtiden ved at tilbyde problemfri tilføjelse af 2 faktor validering i yderligere miljøer såsom SaaS applikationer og VDI.


SafeNet eToken er 2 faktor autentificering, som kombinerer brugernavn og password- "noget man ved" med ”noget man har”. SafeNet eToken hjælper til at beskytte mod at hackere eller andre utilsigtede personer får adgang til konfidentiel elektronisk information i netværket eller på eksterne websteder, som man har fortrolig adgang til f.eks. banksider eller samarbejdspartneres intranet.

Ønsker man en løsning hvor mobiltelefonen bruges som et token se da MobilePASS.


SafeNet eToken er en enhed baseret på smart card teknologi der passer til USB porten på en PC. Ved at afkræve en bruger, der ønsker adgang til et system, både adgangskode og eToken opnås væsentligt øget ITsikkerhed. Virksomheden kan nemmere introducere lange komplicerede passwords med højere sikkerhed, idet brugerne selv, kun skal huske eet password, resten kan lagres endda krypteret på token'et.

eToken kort og godt ...

 • USB enhed - kræver ingen speciel læser, passer direkte til PC’ens USB port
 • Sikker opbevaring af adgangskoder og PIN koder
 • Sikker log-on på operativsystemer
 • Sikker autentificering af e-mail og groupware klienter
 • Sikre digitale certifikater til kryptering og e-mail signatur
 • Fuld integration med PKI / Digital Signatur Infrastruktur
 • En eToken kan sikre flere forskellige applikationer

 

SafeNet tilbyder desuden eToken NG-FLASH - en enhed der kombinerer den stærke egenskab af sikker brugervalidering med den mere almindeligt kendte Flash-RAM til flytbar lagring. Løsningen fås i forskellige størrelser.

Ved at tilføje et nyt niveau af muligheder giver Aladdin eToken NG-FLASH brugerne mulighed for at tilgå deres sikre og personlige identifikationsdata, krypterede data og andre personlige informationer - alt sammen på én og samme token. Funktionen sparer tid og minimerer samtidigt arbejdsprocessen.

USB enheden - kræver ingen speciel læser og passer direkte til PC’ens USB port


Klik for større version.. SafeNet MobilePASS er 2 faktor autentificering, som kombinerer brugernavn og password- "noget man ved" med ”noget man har”. Da mobil telefonen for de fleste altid er ved hånden, er det smart at gøre mobil telefonen til et token. Mobiltelefonen bruges således til at generere one time passwords, til brug for login på web, netværk og særlige applikationer.

Løsningen supporterer de seneste 64 bit platforme incl. Windows server 2008 og Windows 7 og dækker følgende platforme:

  • Java ME -enablede devices
  • Android
  • iPhone

 

 

 

Hvis man vil vide mere så er man velkommen til at kontakte os.

  Powered by wpsnet.com