BACK-UP

C-cure kan levere Backup løsninger også af virtuelle miljøer,-On premise, såvel som Remote. Som en overbygning kan nogle løsninger opsættes med replikering af data til et datacenter, leveret som en service.

EU Persondataforordning- GDPR, fordrer at datasubjekter kan bede om f.eks. at få rettet eller slettet data og ikke alle backup løsninger er istand til dette.

C-cure kan tilbyde en række backupløsninger med komplet lokal data backup, som kan kombineres med et abonnement på replikering til eksternt datacenter. Denne tilgang giver det bedste fra 2 verdener - onsite backups for hurtig gendannelse af data og sikker offsite replikering til genoprettelse ved nedbrud. Deduplication på blokniveau kan anvendes inline til at reducere kravene til traditionel sikkerhedskopiering og samtidigt reducere kravene til sikkerhedskopieringsvinduer og båndbredde.

Nogle løsninger kommer med bare-metal disaster recovery, omgående genskabelse via virtuelle konverteringer af backups, udbyggede V-Ray virtualiseringsmuligheder med muligheder for at genskabe enkelte filer fra det virtuelle image og mange andre funktionaliteter.

Man kan gratis søge råd og vejledning hos C-cure om valg af passende løsning

C-cure kan hjælpe med at finde den mest egnede back-up løsning for jer.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net