Backup

C-cure kan levere Backup løsninger også af virtuelle miljøer,-On premise, såvel som Remote. Som en overbygning kan nogle løsninger opsættes med replikering af data til et datacenter, leveret som en service. Den nye EU Persondataforordning- GDPR, fordrer at datasubjekter kan bede om f.eks. at få rettet eller slettet data og ikke alle backup løsninger er istand til dette.

C-cure kan tilbyde en række backupløsninger hvoraf vi her lister et par stykker, men sprøg gerne ind til flere muligheder

 

Barracuda Backup Service er løsninger til en meget fornuftig økonomi. Der ydes komplet lokal data backup, som kan kombineres med et abonnement på replikering til eksternt datacenter. Denne tilgang giver det bedste fra 2 verdener - onsite backups for hurtig gendannelse af data og sikker offsite replikering til genoprettelse ved nedbrud. Deduplication på blokniveau anvendes inline til at reducere kravene til traditionel sikkerhedskopiering 20-50 gange og samtidigt reducere kravene til sikkerhedskopieringsvinduer og båndbredde.

Læs mere klik her

Symatec Backup Exec er backup og recovery løsninger leveret fra en af markedets betydelige producenter af sikkerhedsløsninger. Løsningerne byder f.eks.integreret bare-metal disaster recovery, omgående genskabelse via virtuelle konverteringer af backups, udbyggede V-Ray virtualiseringsmuligheder med muligheder for at genskabe enkelte filer fra det virtuelle image og mange andre funktionaliteter.

Læs mere klik her

Powered by wpsnet.com