NEXT GENERATION FIREWALLS-NXGF

Malware bruger avancerede teknikker til at kompromittere virksomhedens netværk. Det er ikke længere nok at anvende en signatur baseret firewall, men nødvendigt med en Next Generation firewall(NGFW), der kombinerer application awareness og Deep Packet Inspection til at give kontrollen over perimeter sikkerheden tilbage til virksomheden. Med avanceret ATP, DLP og Antimalware kan en NXGF beskytte netop din virksomhed fra at blive endnu et offer for Cyber kriminaliteten.

C-cure tilbyder Firewalls samt konsulent-hjælp til en lang række firewall mærker f.eks.

Vi hjælper din virksomhed til at finde den bedste firewall til Jeres behov og økonomi og leverer korrekt installation, konfiguration, support og vedligehold af jeres firewall.

Perimetersikkerhed såsom firewall, kan selvfølgelig ikke modstå udfordringerne alene. Derfor finder du her på sitet løsninger der kan støtte yderligere op om sikkerheden i virksomheden, f.eks. patching,kryptering, antivirus, authentificering m.m.

En del firewall kan leveres med en række modulære udbygningsmuligheder f.eks. webfilter, antimalwarescanning, VPN, ATP, DLP, Management m.m. Lav en kravspecifikation, eller få os til at hjælpe med at definere krav til throughput, sikkerhed m.m. Så stiller vi gerne sammenlignende løsningsforslag op.

Konsulent rådgivning

Professionelle konsulenter hjælper virksomheden med valg af den rette løsning, men selvfølgelig også med konfiguration, vedligehold og support af eksisterende Firewalls.
C-cure implementerer IT sikkerhedsløsninger på alle niveauer og tager altid udgangspunkt i, at virksomheden har arbejdsrutiner, som såvidt muligt skal bevares uændret. IT Sikkerhed er et fælles ansvar, som skal forankres bredt og dybt i virksomheden. For sikkerheden er aldrig stærkere end det svageste led. Har virksomheden ikke en generel sikkerhedspolitik, anbefaler vi derfor, at man udarbejder en sådan og at man efterfølgende i samarbejde med vores konsulenter konfigurerer Firewalls og andre sikkerhedsløsninger med udspring i sikkkerhedspolitikken.

Man kan gratis søge råd og vejledning hos C-cure om valg af passende løsning.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net