F-SECURE KEY MANAGEMENT

Det er vigtigt at bruge individuelle og komplekse passwords til hvert sted man logger på, men svært at huske så mange passwords, C-cure anbefaler dig derfor, som minimum at bruge et gratis og nemt Key Management der husker dine password for dig, men vælg et fra en sikker udbyder.

F-Secure Key løsningen kan optimere brugen af avancerede og sikre passwords, samt spare dig den tid det tager at skrive dine login oplysninger, hver gang du skal logge på . De forskellige login oplysninger bliver gemt i F-Secures krypterede nøglesystem, der sikrer dig tilgangen til alle dine passwords med eet enkelt login. Det er altså KUN dig der kan bruge disse passwords og du kan tage en sikkerhedskopi, som du kan have liggende på enten en anden PC, server eller en mobil enhed. F-Secure Key virker på dine maskiner og mobile platforme, både OSX, IOS, Android og Windows (dog ikke Linux).

Fremgangsmåde:
Download softwaren gratis på dette link
Følg dernæst installations instruktioner og start F-Secure Key op. Det første du skal gøre er at vælge det password du vil bruge til din nøglering. Her anbefaler vi at du vælger et avanceret password, som bør bestå af både tal, tegn, store og små bogstaver og de skal helst for din egen sikkerhed have en længde på mere end 8 karakterer:
Derefter kan du begynde at oprette dine passwords, hvor det eneste du skal bruge er oplysningen om det website eller program link du vil logge ind på og derefter skal du indtaste dine login oplysninger. Du kan herefter synkronisere dine platforme og altid have din F-Secure Key til hjælp på din enhed. 

Man kan mod betaling opgradere til en Premium erhvervsløsning hvor alle ens enheder synkroniseres så du altid har samme F-Secure Key på dine computere og mobile devices. Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net