KRYPTERING OG DATAKLASSIFICERING

Kryptering kan anvendes til at opretholde klassificering af data og til at sikre konfidentialitet. Således er det også et godt værktøj for imødekommelse af EU Persondataforordningen - GDPR, filfoldere, mobiltelefoni, filer, device diske, e-mails m.m.. C-cure leverer krypteringssoftware med funktioner til styring af privilegerede brugere, krypterede USB sticks, harddiskkryptering, mailkryptering og kryptering af mobile enheder. Også multifaktor adgang og sikker fildeling er associeret til dette vigtige sikkerhedsområde.

Moderne krypteringsløsninger er nemme at administrere centralt og brugervenlige.

Information om de krypteringsløsninger som C-cure anbefaler  til kryptering af EU Persondataforordningen - GDPR, filfoldere, mobiltelefoni, filer, device diske, e-mails m.m. er:

Bitdefender, Encryptics, Eset, Kaspersky, Sophos, Tresorit m.fl.

§

Af hensyn til højere IT sikkerhed og konfidentialitet ændrede Datatilsynet praksis for forventninger til sikkerhed pr. 1. januar 2019, således at man skal krypterer alle personhenførbare informationer, som udveksles over Internettet. Man er desuden pligtig til at opbevare personhenførbare informationer forsvarligt, således at uvedkommende ikke har tilgang til informationerne. Kryptering af de medier man opbevarer informationer på, er den mest optimale måde at leve op til lovkravene.

Opbevar konfidentielle dokumenter sikkert på fil servere og del dem sikkert med medlemmer af din organisation. Med privilegeret bruger adgang kan IT administratoren sikkert styre adgangstilladelse til foldere eller filer i netværket.

Hvis du ikke umiddelbart finder det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net