http://www.intel.com/content/dam/staging/image/Kim/HTML%20Detail%20Pages/winmagic_logo.jpg

Winmagic etableret i 1997, med hovedsæde i Canada og kontorer f.eks. i Japan og England, leverer krypteringsløsninger til de fleste lande.
Winmagic leverer krypteringsløsninger, men også central administration incl. policies, password regler og administration af indbygget softwarekryptering til PC 'er eller  OS kryptering til Windows (BitLocker) og OS X (FileVault 2) for at administrere Self-Encrypting Drives (SEDs) og Enterprise drev.

Mange virksomheder anvender flere forskellige platforme også som Bring-Your-Own-Device. Her giver Winmagic mening hvis man vil anvende det samme krypteringsprodukt på alle platforme med een enkelt central administrationskonsol.

PBConnex giver en metode til authentificering af krypterede enheder før operativsysten loades. Data bliver aldrig eksponeret, hvis ikke bruger profilen er verificeret.

Winmagic: SecureDoc

Winmagics SecureDoc leverer diskkryptering til Mac, Windows og Linux og binder dem i en samlet management konsol. Flere enheder der kører på iOS og Android kommer ind i virksomheden som Bring-Your-Own-Device. Her vil f.eks.Bitlocker i sig selv ikke være tilstrækkeligt og Winmagic vil i den sammenhæng være det rigtige krypteringsværktøj at anvende.

 

SecureDoc

Sikrer data i tilfælde af tyveri både ved fuld disk kryptering og ved at gennemtvinge pre-boot authentication. Tredjepart kan derfor ikke tilgå disken eller                operativ-system uden en gyldig pin kode med token eller med de rigtige logon                    credentials.

SecureDoc funktionaliteter:

  • Pre-boot authentication
  • Custom authentication
  • Multiple keys
  • Passphrase strengthening
  • Hardware acceleration
  • Trusted Platform Module
  • Two factor authentication
http://www.c-cure.dk/Default/AdminLogin.aspx
Powered by wpsnet.com