Det højeste niveau af sikkerhed for Microsoft Exchange til håndtering af enterprise-klassificeret mobile email og personhenførbare data.

Good for Government giver sikkerhed, synlighed og administrationsfunktionalitet til udrulning af mobile enheder der skal håndtere kritiske -data og -kommunikation med samarbejdspartnere, udviklere, kontorer etc. Brugerne får et program der sikrer mobile messaging hvad enten det er mail, kalenderfunktioner, sms el. lign. Løsningen giver end-to-end mobil sikkerhed med FIPS certificeret 192 bit AES kryptering for data i transit såvel som lagrede data på telefonen. Good's server opsættes bag virksomhedens firewall så sikkerheden ikke kompromitteres ved at man skal åbne nye porte. Sikkerheds policies for brugere, devices og applikationer udrulles nemt med “over-the-air” (OTA) transmission.


IT afdelingen kan tilsikre og administrere Mobile IT sikkerhedspolitikker fra en simpel Web-baseret konsol. Good for Government inkluderer Good Mobile Control, Good Mobile Messaging og Good Mobile Access. Men vigtigst også Good Mobile Messaging S/MIME til de der søger det højeste niveau af sikkerhed ”end-to-end”.

 

 

Good Mobile Messaging S/MIME

Good Mobile Messaging S/MIME komponenten giver et sikkert lag af konfidentialitet og privacy. Good Mobile Messaging S/MIME er en trådløs løsning som bidrager med sikkerhedsmæssige fordele såsom authentication, non-repudiation, privacy, og e-mailintegritet. Brugerne oplever forbedret produktivitet med muligheden for at komponere, sende, modtage og læse krypteret og eller digitalt signerede e-mail beskeder fra mobile enheder.

Good Mobile Messaging S/MIME funktionaliteter:


•    Bluetooth og USB Common Access Card support, som forenkler overensstemmelse med sikkerhedspolitikker med en simpel 3-Klik CAC parring proces.

•    Public Key Infrastruktur support

•    Certifikats verificering som reducerer båndbredde og ressourceforbrug på enheden med automatisk, serverbaseret certifikats verificering.


Samtidigt får man en simpel webbaseret arkitektur som muliggør komplet overblik over alle aktive enheder.

Klik for større version...
Good Mobile Messaging S/MIME har vundet en lang række priser for sikkerhed og brugervenlighed. Brugerne kan selv personalisere og prioritere deres egen opsætning af oversigter over tilgange til informationer, samt vælge RSS nyhedsfeeds for at være helt up-to-date på prioriterede typer af informationskilder.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net