eIQ SecureVue®

eIQ’s SecureVue Logkonsolidering fra C-cure er interessant når man har behov for at få et samlet overblik over events,sikkerhedsniveau, risici og compliance. 
Med udfordringer fra interne og eksterne trusler, såsom virus og andet Malware, hackere , operationelle emner, konfidentialitet, lovgivninger etc. er der meget at holde styr på og et samlet framework til IT Risk Management vil integrere både sikkerheds-, risici- og complianceløsninger.
eIQ SecureVue® har mange løsninger fra mange udbydere der kobles sammen i et sammensurium af data, som er kosttunge og komplekse at vedligeholde og administrere. Det er vanskeligt og resourcekrævende at fejlfinde.

eIQ Networks SecureVue afhjælper dette problem, med en yderst skalerbar løsning, der både leverer Security Information Management (SIM), konfiguration, asset- og sårbarhedsdata ned i et samlet system.

SecureVue skaber en ”rød tråd” på tværs af netværket, servere og applikationslag og skaber derved synlighed med end-to-end fejlsøgning og analyse. Oversigten kan præsenteres i siloer af information, som grafiske lagkager eller spedometre, for at man nemt og hurtigt kan skabe sig et overblik.

Relevante links:
www.eiqnetworks.com
Anden information om netværkssikkerhed og overvågning:
Ipswitch
Relevant info om IT politikker, beredskabsplaner, konsekvensanalyser etc.:
Siscon
Powered by wpsnet.com