PATCHING

Bekæmpelse af Hackerangreb og Malware

Manuel hotfixing og patching er ressourcekrævende. Med et gennemsnit på 19 nye sårbarheder og 30.000 nye malware’s hver dag, vælger mange IT afdelinger, istedet at bruge en stor del af deres tid på at fixe virusinficerede desktops og reaktivt slås mod malwareangreb. Patch løsning hjælper til effektivt og proaktivt at sikre organisationens netværk og forhindre IT-sikkerheds sårbarheder udnyttes.

Det er efterhånden almindelig kendt, at de fleste hackerangreb og malwares der har succes med spredning, udnytter sårbarheder i software. Antivirusløsninger alene kan ikke altid dæmme op for problemerne. Derfor er patching væsentligt at huske på.

Værktøjer til Automatiseret Patching

Med software virksomheder der forkorter softwares- og OS livscyklus, og frigiver tidlige softwareversioner, vokser antallet af fejl og sårbarheder eksponentielt. Tredje-parts programmer bliver installeret på tværs af enheder og har 4 gange større chance for at have sikkerhedshuller i forhold til native Microsoft programmer. Patch Management medfører et større overblik af programmer og deres softwareversion der gør opdateringer til en automatiseret process og i sidste ende lukker flere sikkerhedshuller.

C-cure har værktøjer der kan hjælpe til den automatiserede patching rutine, af både Microsoft programmel og meget andet tredjeparts software. Nøgleordene er:

  • Hurtig, akkurat og sikker patch management
  • Automatiseret indsamling, analyse og levering af patches
  • Beskyttelse mod orme, trojaner, virus og andre ondsindede trusler
  • Strømliner patch management på tværs af hetorogene miljøer
  • Giver synlighed i real time patch status og overordnet sikkerhedstilstand
  • Reducerer TCO ved at spare IT administrationsressourcer

Løsningernes Funktionaliteter

Løsningerne:

  1. Opdager - applikation, operativ system og konfigurations-sårbarheder på administrerede endpoints gennem omfattende agent-baseret scan
  2. Sorterer - sårbarheder og udruller hurtigt patches baseret på definerede policies
  3. Profilskabelse - for hvert patch inkl. software, hardware, drivers og eksisterende og manglende patches for hver maskine
  4. Rapporterer - op operationelt, administrativt og compliance tiltag

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net