F-Secure Software Updater

Måske den foretrukne måde for hackere at få adgang til en computer er gennem sårbarhed udnyttelse. Kunsten at finde et sikkerhedshul i noget software, og bruge det som en måde at inficere maskinen. Den mest almindelige synder? Gammelt, upatched software.

Out-of-date software er en bred åben dør for alle former for angreb, især fra harmløse steder, i alt fra Java-plug ins til en tredjeparts videoafspiller som VLC.
Standard malware beskyttelse er ikke nok. For ordentlig sikkerhed, er virksomhederne nød til at holde deres software up-to-date. Man har brug for et produkt, der holder software opdateret.

F-Secure Software Updaters nøglefunktionaliteter

Unik, automatisk implementering af sikkerhedsopdateringer med mulighed for
udelukkelser og manuel indsættelse
Installation af manglende opdateringer
Patch management ikke kun for Windows, men også for 3. parts produkter
Integreret forvaltning, ingen separat nødvendige infrastruktur

F-Secures Software Updater scanner og rapporter manglende opdateringer til 3. parts software og anvender sikkerhedsopdateringer automatisk. Dette omfatter Microsoft-opdateringer til operativsystemet og MS applikationer, foruden en omfattende liste over 3. parts applikationer, såsom Adobe Flash, Java, OpenOffice,medieafspillere, billedbehandlingsprogrammer og så videre, som er almindelige og tilbøjelige overfor sårbarheder.

Software Updater jævne downloader definition filer, herunder oplysninger om software
opdateringer, deres versioner, sikkerhedsbulletiner id'er, links til knowledgebaseartikler, placeringer af installationspakker, etc.

Kontakt C-cure i dag for en uforpligtende gennemgang af mulighederne, eller uddybning af funktionaliteter.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net