Ipswitch MOVEit

Organisationer i dag skal effektivt sikre, automatisere, administrere og beskytte Deres mest kritiske data og de underliggende processer og arbejdsrutiner. 


Valg af den rigtige filoverførsels løsning er kritisk til at opnå disse mål når man skal muliggøre et globalt samarbejde uden at tillægge brugere og samarbejdspartnere ekstra administrative byrder.

Netværksdiagram - klik for større versionProduktet er lavet til organisationer med sikkerhedskrav der ikke kan løftes med traditionelle FTP løsninger.

Hvor Ipswitch WS_FTP er opbygget med fokus på brugervenlighed først og sikkerhed sidst er MOVEit fokuseret på Sikkerhed, Auditing og brugervenlighed - i den rækkefølge. Det er også derfor løsningen er taget i brug i store organisationer og især banker verden over.

 

Ipswitch MOVEit DMZ

MOVEit understøtter ad-hoc deling af store filer på en fuldstændigt sikker måde. Brugerne kan dele filer globalt og lokalt, uden det er en gene eller på anden måde et brud i den daglige arbejdsgang.

  • Begrænser data-loss risici ved at øge synlighed, kontrol, compliance og sikkerhed.
  • Ukompliceret administration: Nem administration og automatisering af fil og data deling.
  • Alle brugere kan nemt og sikkert sende filer Ad-Hoc.
  • Nem at konfigurere, implementere og i drift.
  • Mange deployment muligheder, både for høj redundans og som hosted løsning.
  • Tusindvis af kunder verden over stoler på MOVEit DMZ til at administrere og optimere Deres mest kritiske data overførsler.

 

Ipswitch MOVEit Ad-Hoc Transfer Module

Eksempel - klik for større billede.Ad-Hoc Transfer modulet til MOVEit DMZ er enkelt at sætte op og vedligeholde. Man definerer simpelt og enkelt hvilke brugere der skal have adgang. Mere granlueret kan man bl.a. definere kvotaer for øverforsøler, filstørrelsesbegrænsninger, ad-hoc overførsler, fil-leverings notifikationer, kodeordspolitikker, filernes "time to live" og meget mere.

Løsningen fungerer både som en web-tilgængelig side samt som Outlook plugin. Fjern fil-byrden fra mailserveren og gør brugerne i stand til at sende store filer til hvem som helst.

 

Ipswitch MOVEit Central

En måde man kan forbedre produktivitet på er ved at reducere mængden af tid der bliver brugt på organisationens data-håndtering og filoverførsels-processer. MOVEit Central er tænkt som en central "hub" for alle fil-overførsler og kan automatisk trække data ned, behandle det og sende det videre rundt i organisationen til hvilken som helst platform, netværksarkitektur, operativ system og protokol.

Overhold alle governance regler og intern revision med et automatisk værktøj hvor kun fantasien sætter grænser for hvad der kan automatiseres.

Besøg Ipswitch for uddybning af feature sæt i hver pakke.

Man kan gratis søge råd og vejledning hos C-cure om valg af passende løsning.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net