Sikkert hostet website med WPS - Web Publishing System

Brugervenligt design leveret af C-cure,
administrationsmodul, integreret søgemaskine og
udbygningsmuligheder i form af
en lang række moduler såsom lysavis, banner m. statistik, nyhedsbrev, formularer medlemsområde etc.

Høj sikkerhed i løsningen
Mange websites hackes. I værste fald lægger hackeren en snifferkode ind i webløsningen (injection), som gør at den eksterne hacker kan opsamle informationer, som virksomhedens kunder indtaster i onlineformularer etc.
Ligeledes kan hackeren se de passwords, som virksomhedens webmaster benytter og det giver hackeren en unik mulighed for at begå sig i websitet på webadministrator niveau således at indholdet på websitet forvanskes og virksomhedens budskaber kompromitteres.

Brugervénligt og fleksibelt CMS

C-cure tilbyder sikkert hostede CMS (Content Management System) hjemmesider baseret på WPS,- en brugervenlig og sikker webbaseret løsning til opbygning og drift af
hjemmesider.Virksomheden bestemmer hjemmesidens struktur og kan selv oprette menupunkter og skrive indhold. Ligesom der kan linkes, benyttes billeder, flashfiler, PDF filer og videoklip i løsningen. Hvis man ønsker det, kan vi hjælpe med designet af hjemmesiden, således at den får det ønskede udtryk og når den rette målgruppe.

Virksomhedens medarbejdere kan på et øjeblik foretage ændringer i WPSNets administrations del og ændringerne vil omgående figurere på hjemmesiden. Vi underviser gerne alle de medarbejdere der skal arbejde med at lægge indhold på hjemmesiden, for at sikre at I godt og sikkert kommer hurtigt fra start.

Vi rådgiver selvfølgelig i en opbygningsfase og der er fri og ubegrænset support på telefon og email

Her er en del af de mulige WPSNet moduler man kan tilvælge:
* WPS Søg
* WPS Statistik
* WPS Tip en ven!
* WPS Print
* WPS Banner
* WPS FTP-folder
* WPS Lysavis / Auto Scroll
* WPS Nyhedsbrev
* WPS Shop

Og mange flere muligheder - Læs mere om priser, referencer etc. klik her..

Powered by wpsnet.com