SonicWALL sikrer små, mellemstore og store netværk mod Internet baserede trusler og tilbyder et værn mod tyveri og ødelæggelse af data, samtidigt med at integriteten på det interne netværk kan bevares.

SonicWALL benytter stateful packet inspection, hvilket bl.a. betyder at data fra Internettet kun tillades, hvis de tilhører en session, der er initieret af en bruger fra det beskyttede interne netværk. På den måde holdes uautoriserede brugere og hackere ude. Med SonicWALL unified threat management  (UTM) optionen kan man opnå endnu dybere kontrol med indholdet i de enkelte datapakker, således at sårbarheder i f.eks. operativsystemer og applikationer ikke misbruges til at kompromittere sikkerheden på netværket. 

Internet-forbindelser med høj hastighed betyder for den enkelte virksomhed store muligheder og forretningsfordele, men uden den fornødne sikkerhed kan konsekvenserne være store. At hoppe med på informationsteknologiens motorvej betyder, at hackere og uautoriserede brugere kan ødelægge og stjæle data eller forhindre kommunikation og dermed lamme virksomheden i kortere eller længere tid. Følgerne kan selvsagt gå fra at være et irritationsmoment til at være en katastrofe.

Små og mindre virksomheder står over for samme udfordringer, som de store firmaer. Disse udfordringer kan være udvidelse af netværkssikkerheden, øge medarbejder produktivitet eller tilegne sig en bedre viden om sin infrastruktur, og hvad der forgår på dette. SonicWALL har i dag en af markeds bedste og mest enkle løsninger til ovenstående problemer. Værktøjet hertil hedder Comprehensive Gateway Security Suite (CGSS). Denne service er tilgængelig som tilkøb på alle 4. generations SonicWALL firewall’s.

SonicWALL Services

Hvorfor UTM og ikke "bare" statefull packet inspection?
Problemet med statefull packet inspection-teknologien er, at den ikke kan se al trafik - den ser faktisk ikke i datadelen af pakkerne. Det er netop der, man finde en stor del af de ting, man gerne vil kunne overvåge og kontrollere. Det kan være brugen af instant messenger så som MSN og IRC. Filoverførsler i instant messenger er for mange virksomheder et stort problem, da man ikke kan styre, hvad og til hvem filerne bliver send samt deres indehold. CGSS indeholder også beskyttelse for angreb imod WEB-, MAIL-, FTP-servere, virus og spyware. CGSS checker al trafik, der går ind og ud af firewallen og har derfor ingen begrænsning på maksimal pakkestørrelse.

SonicWALL VPN giver mulighed for sikkert at forbinde afdelingskontorer, leverandører og samarbejdspartnere i et virtuelt privat netværk. SonicWALL benytter velkendte VPN-standarder som IPSec- og AES-kryptering. SonicWALL VPN kan således bruges samme med andre VPN-løsninger. SonicWALL har sin egen speciel-udviklet VPN-klient.

SonicWALL Anti-Virus eliminerer besværlighederne ved at administrere anti-virus-løsninger over et helt netværk. Ved hjælp af systemagenter konfigureret af administratoren bliver alle noder automatisk opdateret, hver gang man tilgår Internettet. På den måde sikres det, at alle brugere er up-to-date uden besværlig manuel installation.

Content Filtering giver mulighed for internt at sammensætte og opretholde en Internet-politik, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed eller organisation. Med SonicWALL Content Filtering kan det defineres, hvilke web-sites der må være tilgængelige, filtreret efter kategori, URL-adresse og/eller tekst. Content Filter bliver løbende automatisk opdateret, således at den opstillede politik kan opretholdes.

Global Management System er en skalerbar, effektiv løsning til central administration af geografisk adskilte netværk. GMS gør det muligt at administrere og opretholde en ensartet sikkerhedspolitik på alle SonicWALL-enheder - både på VPN-tunneller og på VPN-klienter - på alle lokationer i et distribueret netværk.

ViewPoint er et analyseværktøj fra SonicWALL, der leverer omfattende historisk rapportering samt real-time monitorering.

ICSA Certificeret. SonicWALL er firewall-certificeret af den internationalt anerkendte sikkerhedsorganisation ICSA.

Besøg SonicWALL for  uddybning af feature-sæt.

Man kan gratis søge råd og vejledning hos C-cure om valg af passende løsning.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net