Konsulenter på kontraktbasis

C-cure tilbyder på kontraktbasis erfarne og højt certificerede IT konsulenter, på kortere eller længere kontrakter. 

Vores konsulenter har en lang række tekniske certificeringer og holder sig løbende opdateret på kurser og seminarer. De er altid opmærksomme på det gældende trusselbillede og øvrig relevant information.

Vi hjælper dig i processen med at finde den rigtige konsulent til opgaven, udfra de kriterier din virksomhed stiller og vi kan tilbyde at I får en uforpligtende indledende samtale med konsulenten, med henblik på udvælgelse af den korrekte person til opgaven.

Kontraktvilkår, pris og tidsramme aftales inden påbegyndelse af opgaven, således at der er helt klare retningslinier og så det er muligt for din virksomhed at budgettere opgaven.

Kontakt os for en uforpligtende introduktion til samarbejdsmuligheder.

Arbejdsområder
Vi arbejder indenfor områder såsom ISO standarder, SQL, AD, Security, Projektledelse og Undervisning, men også indenfor produktspecifikke områder indenfor autentificering, MDM, firewalls, antimalware, kryptering, Identity Management, netværksovervågning, sikker fildeling m.m. 

Vi arbejder altid ud fra gældende lov og kan F.eks. følge GDPR (EU persondataforordningen), NIS Direktivet, Privacy Shield m. fl. 

C-cure leverer konsulenter til samarbejdspartnere som F.eks. TWINS, Prodata, Miracle Bodyshop, IBM m. fl.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net