MICROSOFT SIKKERHED

C-cure kan levere Microsoft Office 365 sikkerhedsløsninger F3, E3 og E5, der ofte vælges for konsolidering af overblik, økonomi og cybersecurity. Med med mere end 25 års unik sikkerhedserfaring, hjælper C-cure til optimal, sikker implementering, konfiguration, support og Managed Security af Microsoft O365 sikkerhed.

I alle sikkerhedsscenarier gælder det at kunne stoppe et datalæk, en kompromittering eller fejl, så tidligt i forløbet som muligt. Derfor har Microsoft udviklet en række moduler, hvoraf mange virksomheder ikke udnytter værktøjerne til fulde, konfigurerer dem korrekt, eller helt overser dem, selvom de er købt med i pakken:

  • Device Protection
  • Identity Protection
  • Information Protection
  • Threat Resistance
  • Breach Detection, Investigation & Response

 På de områder som Microsoft ikke dækker, har C-cure's cybersikkerhedsspecialister stor erfaring og stærk viden indenfor adderende sikkerhedsteknologier, metoder, mere sikker konfiguration og f.eks. anbefalede ”work arrounds”.

Vi hjælper både store og små virksomheder i ind- og udland, med rådgivning, konfiguration, support, overvågning og vedligeholdelse;

Se evt.mere på C-cure Microsoft Security eller book et uforpligtende møde med en C-cure cybersikkerhedsspecialist og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net