C-cure Microsoft Security

C-cure hjælper i regi af Nixu både store og små virksomheder i ind- og udland, med rådgivning, konfiguration, support, overvågning (Managed security)og vedligeholdelse;

  • Håndtering af Microsoft 365-identitet, adgange og hvordan man sikrest aktiverer og vedligeholder Azure AD Connect. For at hindre kompromittering af identiteter- og adgange til i din organisations/ virksomheds resourcer, desuden også konfiguration af Active Directory Federation-tjenester, med betinget adgang og ekstern adgang. 

  • Microsoft 365 Threat Protection, hvor en af vores cybersikkerhedsspecialister hjælper med opsætning af integreret og automatiseret sikkerhed, for beskyttelse mod ødelæggende angreb. Dette fås også som en service ved C-cure Managed Security, hvor vi vedligerholder og overvåger din sikkerhed. Der tages udgangspunkt i Secure Score, Exchange Online-beskyttelse, Azure Advanced Threat Protection, Windows Defender Advanced. Trusselbeskyttelsen sker med bl.a. Microsoft 365 Threat Intelligence. Hvor der også ses på sikring af mobile enheder og applikationer. 
  • Microsoft 365 informationsbeskyttelse dækker placering og klassificering af data overalt, hvor de er opbevaret. C-cure cybersikkerhedsspecialisten kan bistå med gennemgang af, strategi, konfiguration og teknologier, der hjælper med at sikre dit Microsoft 365-miljø. Der kan ses på meddelelseskryptering samt labels, politikker og regler, der understøtter forebyggelse af tab af data og beskyttelse af oplysninger. Implementeringen af Microsoft Cloud App Security kan gennemgås og forklares.

  • Sikring og administration af at Microsoft 365 er i compliance og overensstemmelse med interne politikker og eksterne krav til opbevaring og undersøgelse af data (F.eks. jf. GDPR). C-cure cybersikkerhedsspecialisten kan gennemgå arkivering og opbevaring i Microsoft 365 såvel som datastyring og hvordan man udfører indholdssøgninger og eDiscovery-undersøgelser af indhold. Der ses på datalagringspolitikker og datalagringslabels, lokal styring af deling af data til SharePoint, opbevaring af e-mail. Kort sagt GDPR compliance.

 Book et uforpligtende møde med en af vores cybersikkerhedsspecialister og se hvordan vi kan hjælpe jer.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net