Nyt F-Secure anti-virus laboratorium 
åbner i San Jose, Californien

Laboratoriet vil dele ansvaret om 24-timers anti-virus research med F-secures andre afdelinger.

”Virusforfatterne har været ekstremt aktive på det sidste, så vi ønsker at have vores bedste eksperter til rådighed døgnet rundt, siger den globale direktør for F-Secure antivirus Research teamet Mikko Hypponen. Når Europa sover, arbejder USA og visa versa. Vores eksperter fokuserer på globale trusler og ikke kun lokale.”

Ved at F-secure spreder sine kompetancer i de forskellige tidzoner, sikres det at de forskellige Research Teams er parate døgnet rundt.

Cybersikkerhedseksperterne Tzvetan Chaliavski fra Bulgarien og Ero Carrera fra Spanien vil være en del af bemandingen i den nye afdeling. Chaliavski kommer fra Command Antivirus/Authentium og har tidligere arbejdet i  Bulgarian National Laboratory of Computer Virology. Carrera  kommer fra F-Secure's hovedkontor i Finland og er bl.a. kendt for at at have afdækket Mydoom på under 2 timer. Mydoom var det største virusudbrud på e-mail nogensinde.

F-Secure er anerkendt af uvildige parter såsom MessageLabs og AV-TEST.ORG som et af de hurtigste i sikkerhedsindustrien til at identificere nye vira og til at publicere løsninger til at stoppe dem.

F-Secure er kendt for at have fundet og stoppet mange af de største virusudbrud i historien f.eks. Loveletter, Fizzer og Sasser. F-Secure blev også kendt for deres ledende rolle, da de advarede FBI og senere forhindre den globalt spredte Sobig.F i August 2003 i Denial of Service angreb.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net