F-Secure Anti-Virus Linux Client Security

D. 25. oktober 2004
F-Secure® introducerer verdens første integrerede sikkerhedsløsning til Linux systemer

F-Secure® Anti-VirusTM Linux Client og Server Security giver centraliseret management, automatisk real-time virus beskyttelse, firewall funktionalitet og ”change monitoring”.

Det nye F-Secure Anti-Virus Linux Client og Server Security produkt har det samme integrerede, automatiske og brugervenlige koncept til Linux brugere som til Windows brugere. Med den nye løsning vil administratorer have mulighed for at kontrollere og monitorere sikkerheden på et miks af Linux og Windows servere og arbejdsstationer.

“Der er egentlig ikke så mange Linux vira udbredt i dag,” udtaler Mikko Hypponen, Direktør for Antivirus Research hos F-Secure, "men i blandede miljøer vil de fleste administratorer gerne kunne scanne efter Windows vira under Linux. På den anden side er Linux’s stigende popularitet også med til at sætte focus på implementering af Linux sikkerhed med real-time opdatering", fortsætter han. I enhver diskussion om Linux sikkerhed og vira er det vigtigt at bemærke hvor udbredt Linux er i de forskellige miljøer af Windows. Filservere, email og webløsninger er oftest styret med Linux. Selvom Linux selv er relativt uanfægtet af vira forhindrer det ikke Linux-systemerne i at lagre og sprede Windows vira. Derfor bør alle Linux maskiner, som hoster Windows applikationer, være beskyttet med en anti-virus løsning.

Det nye F-Secure Anti-Virus Linux Client og Server Security produkt giver fuld sikkerhed mod både ondartet kode og ulovlig indtrængning i systemet. Løsningen integreres med F-Secures Policy Manager, så systemet automatisk vil fortælle hvis der er forsøg på brud af sikkerheden eller virus aktivitet. Administrator kan ændre og sikre sikkerhedspolicys via Policy Manageren, og det er nu muligt at administrere både Linux og Windows arbejdsstationer, servere og gateways via samme Policy Manager.

F-Secure Anti-Virus til Linux produkter er SuSE og Red Hat Ready verificerede applikationer.

 

Awards! Awards!

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net