F-Secure indgår samarbejde med Telia Stofa

 

6. september 2004
F-Secure Corporation og det danske ISP Telia Stofa har indgået et samarbejde for at kunne tilbyde ”Managed Security Services" til Telia Stofa's bredbånds kunder.

 

Telia Stofa er den 2. største leverandør af cabel TV og bredbånd I Danmark. Sammen med F-Secure vil Telia Stofa tilbyde deres kunder en solid sikkerhedspakke indeholdende både Anti Virus, Firewall, Spam- and Parental Control (forældrekontrol).

"ISP'ere skal kunne imødekomme de skiftende behov hos deres kunder. På grund af alle de forskellige internet trusler, der er i dag, er det ikke længere nok kun at have et anti-virus program. Den bedste måde at beskytte sin computer på, er at kombinere et altid opdateret anti-virus program med en firewall. “Vi kan nu tilbyde vores kunder en komplet sikkerhedspakke indeholdende en kombineret Anti-virus og firewall samt Spam og Forældrekontrol. Denne pakke vil sørge for at vores kunder kan bruge interenettet uden problemer,” siger Björn Werling, Sales Manager, Service Provider Solutions, hos F-Secure Corporation.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net