F-Secure Maintenance Release Notification

F-Secure forsøger konstant at tilføre bedre kundeservice. Som et led i dette lancerer F–Secure nu en ny Maintenance Release Notification service til sine korporative kunder. Servicen er primært rettet mod netværksadministratorer, som ønsker at holde sig konstant orienteret om de seneste programversioner, service releases, hotfixes og patches til F-Secure antivirus produkterne.

Ved at tilmelde sig mailisten, vil netværksadministratoren automatisk modtage direkte besked på mail om alle maintenance releases. Derved slipper man for at bruge tid på at browse på websider efter informationer. Maintenance Release Notification er en gratis service og er tilgængelig for alle interesserede. For at undgå unødvendige emails kan man, ved tilmelding, anføre hvilke produktversioner man er interesseret i at modtage informationer om.

Efter tilmelding til maillisten, modtager man en email, der beskriver den produktversion, som maintenance releasen vedrører, samt en beskrivelse af selve  releasen og emnet som releasen vedrører. Desuden får man et link til hvor man kan downloade releasen.

Tilmelding til servicen kan ske ved at klikke her
På siden kan man vælge "subscription" og derefter kommer en række mailinglister man kan tilmelde sig.

Efter tilmelding modtager man en bekræftende mail, som man skal sende uredigeret tilbage. (For at sikre at der ikke tilmeldes forkerte eller uønskede emailadresser til tjenesten). Herefter modtager man en endelig godkendelse på tilmeldingen.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net