Større fokus på sikkerhed i uge 40

netsikker nu! kampagne for private borgere!

Få gratis checket din bærbare PC for virus og andet Malware. Du kan også vælge at svare på 15 spørgsmål om ITsikkerhed og hvis du svarer rigtigt, kvitterer C-cure med et gratis antivirusprogram fra producenter såsom Trend , Kaspersky og F-Secure.

Alle private borgere er velkomne d. 30. September fra kl. 11:00 til 19:00 på Hovedbanegården i København, hvor C-cure’s sikkerhedskonsulenter gratis står til disposition for svar og rådgivning.

Har I helt styr på ITsikkerheden i hjemmet? Hvis ikke, er her en unik chance for at få professionel hjælp helt gratis. Alle private borgere inviteres ind til en snak om ITsikkerhed. C-cure støtter netsikker nu! kampagnen i uge 40 og samarbejder med Videnskabsministeriet omkring information til borgerne om ITsikkerhed og sikker adfærd på internettet. I den sammenhæng vil C-cure d. 30. september sammen med bl.a. Ældremobiliseringen, Cyberhus, Netsikker, Red Barnet, Borger.dk og andre, stå på en stor netsikker nu! stand på Hovedbanegården i København.

Vi står i midten af hovebanegården "under uret". Der vil blive vist små film om ITsikkerhed, givet gode råd og delt informationsmateriale ud om sikker adfærd på nettet, om hvordan man bedst konfigurerer Facebook m.m.
Skulle man have en bærbar PC, som man er bange for har fået virus, så kan man af C-cure gratis få checket den bærbare PC og i nogle tilfælde vil C-cure kunne rense PC’en på stedet. Man kan prøve at lave ”Hole in one”, på vores lille golf green og vinde flotte præmier og man kan svare på C-cure’s 15 sikkerhedsspørgsmål og svarer man korrekt vinder man et års gratis antivirusabonnement fra en af C-cure’s samarbejdspartnere Trend, Kaspersky eller F-Secure med fuld support.

Vi håber at rigtigt mange private borgere, virksomheder og uddannelsesinstitutioner, vil benytte lejligheden til at sætte særlig fokus på sikker adfærd på internettet i uge 40. Mange har problemer med at foretage sikker netbanking, opretholde en høj sikkerhed på deres PC'er og trådløse netværk i hjemmet, eller opsætte deres Facebook profil korrekt. Alt sammen emner, som vi taler om på en nem og pædagogisk måde i kampagnen
,- siger direktør for C-cure Mette Nikander og fortsætter: Kan man ikke nå ind til arrangementet, så tag et kig på vores hjemmeside, hvor der ligger gode råd til private internet brugere.

Netsikker nu! er en landsdækkende kampagne, der en gang årligt sætter fokus på sikker adfærd på internettet. Formålet er at gøre danskerne fortrolige med it-sikkerhed. Kampagnen henvender sig til alle danske borgere med adgang til internet i hjemmet. Temaerne for kampagnen er privatlivets fred og opdatering af PC’en. Netsikker nu! er et privat/offentligt samarbejde mellem Videnskabsministeriet og en række danske virksomheder og organisationer. Kampagnen finder sted i uge 40 (28. september - 2. oktober). Læs mere om kampagnen og de mange kampagneaktiviteter på http://www.netsikkernu.dk/

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte C-cure.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net