Bliv netsikker nu!

Videnskabsministeriet/ IT- & Telestyrelsen og C-cure sætter uge 41, 2010, fokus på bedre sikkerhed til borgerne.Kampagnens budskaber er evigt aktuelle. Der dukker konstant nye sager op omkring identitetstyveri, virusangreb, usikkerhed omkring sociale netværkstjenester o.m.a
.
Godt at vide for alle private:
C-cure vil fra d.11-15 oktober mellem kl.09:00 - 15:00 sidde klar ved telefonerne, og gratis besvare mulige spørgsmål fra private, omkring IT sikkerhed og færden på internettet.
Telefonnummer 45411446.
IT Sikkerhedsrelaterede spørgsmål kan også indsendes til Videnskabsministeriets Ekspertpanel, som C-cure er en del af.

Hvad er sikkert?
Mange er i tvivl om sikkerhed på mobiltelefoner, f.eks. også iPhone, som idag er den platform der har den ringeste beskyttelsesmulighed og mange brugere af Mac tror også at de er beskyttet fordi platformen er mindre søgt end Microsoft m.fl. men brugerne glemmer her, at der benyttes usikre applikationer såsom Adobe m.fl. og at mange hjemmesider er smittet med phishing scams, spyware m.m.

C-cure giver gode råd til virksomhedernes medarbejdere og generelt til hjemmebrugere, for at de skal forholde sig mere kritisk i forhold til oplysninger de offentliggør på nettet og mht. at holde computere opdateret. Her finder man 21 gode råd til sikker færden på nettet. Del dem gerne med andre.

Krysters Kartel
For at skabe større underholdningsværdi i budskabet, har man hyret Krysters Kartel. 

Se her 3 underholdende videoer som sætter større fokus på IT sikkerhed.

Om svindel

Om porno og virus

Om Facebook og indbrud

Netsikker nu! er en landsdækkende kampagne, der en gang årligt sætter fokus på sikker adfærd på internettet.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net