McAfee opdatering gir problemer

McAfee’s VirusScan Enterprise identificerer på Microsoft Windows XP med Service pack 3 en Windows komponent, som malware og konsekvensen deraf, er at systemet genstarter i det uendelige

Efter opdatering d. 21. april 2010 finder McAfee's antivirus w32/wecorl.a, men det er et falsk positiv der altså kommer med opdateringen 5958 DAT.Efter at have detekteret det falske positiv sættes Windowsfilen i karantæne og lukker maskinen ned. Ved genstart kan maskinen ikke loade Windows og derefter starter en uendelig reboot cyklus.

Manuel afvikling
McAfee har lavet en SUPERDAT fil, men denne skal afvikles manuelt på hver eneste maskine i netværket og det er selvfølgelig meget utilfredsstillende.Her er link til McAfee's nyhedsbrev af 22. april 2010. Det er rettet mod professionelle brugere, men man finder i artiklen også link til hjælp for private brugere.

Med blackhat SEO teknik, er det lykkes en lang række hackere at få rangeret inficerede websites med søgeord omkring McAfee problemet ret højt på søgemaskinerne og der er også dukket adskillige udbydere af Scareware (falske antivirusprogrammer der selv er en virus eller et spyware) op på internettet, hvilket desværre allerede har narret mange McAffee brugere.

Alternativer
Hvis man ikke er tilfreds med de manuelle rutiner, som McAfee er kommet op med, så kan man trøste sig med at de fleste antivirusproducenter har været hurtigt ude til genmæle med gode "Nu og her" konkurrenttilbud og F-Secure har endda automatiserede værktøjer til fjernelse af problemet.......og McAfee.

Support m.m.
Hvis man er interesseret i at høre mere om tilbud, få teknisk support eller andet, så kontakt os gerne på Tlf. 45411446.

/C-cure support d. 22. april 2010

 

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net